Luksus paritaloja Marbellan Sierra Blancassa - heinäkuussa muuttovalmiita, muutamia jäljellä!

Sierra Blanca, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja

1 770 000 €
Kohdenumero: 9683514
Paritalo
Makuuhuoneita: 4, 5
Kylpyhuoneita: 4, 5

Luksus paritaloja Marbellan Sierra Blancassa - heinäkuussa muuttovalmiita, muutamia jäljellä!

Tämä uudiskohde tarjoaa korkeatasoista asumismukavuutta ja ylellisyyttä, jota vain harvoin on tarjolla. Yksityinen, aidattu asuinalue koostuu 22 huippumodernista paritalosta, joissa asut kuin omassa huvilassa. Sijainniltaan loistava, lähellä Golden Milea, Sierra Blancan vuoriston kupeessa. Rantaan on matkaa reilu kaksi kilometriä ja Marbellaan neljä kilometriä. Malagan lentokentälle ajat vain puolessa tunnissa.

Esteettisesti miellyttävät huvilat ovat modernin arkkitehtuurin taidenäytös, jonka luonnolliset elementit kuitenkin saavat talot sointumaan niiden ympäröivään luontoon.

Nykyaikaiset, selkeät linjat sekä lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat saavat lämmintä kontrastia puisista kattoparruista ja runsaasta kasvillisuudesta.

Kaikissa paritaloissa on omat, yksityiset autotallit, kattoterassit ja puutarhat. Makuuhuoneissa on tilavat walk-in vaatehuoneet ja omat kylpyhuoneet ammeilla, joista voit myös ihastella upeaa merinäkymää.

Tämän kaiken ylellisyyden lisäksi huviloita on mahdollista muokata juuri omiin tarpeisiinsa sopiviksi. Mahdolliset lisäominaisuuksia ovat muun muassa oma uima-allas terassilla, poreamme tai ulkokeittiö kattoterassille sekä kuntosali kellarikerrokseen, autotallin yhteyteen. Lisäksi on mahdollista asentaa hissi, joka vie sinut kellarikerroksesta toiseen kerrokseen asti vaivattomasti.

Kohde on muuttovalmis heinäkuussa 2022.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 13.05.2022 klo. 20:00

Kohteen tiedot

Tyyppi Paritalo Makuuhuoneita 4, 5
Kylpyhuoneita 4, 5 Sijainti Sierra Blanca, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 199m2 Hinta 1 770 000 €
Rakennusvuosi 2021    

Lisätietoja

Yhteydet

52,5 km
Marbella 4 km
2 km

Sijainti kartalla