Velaton hinta
1 770 000 €
Kohdenumero
9683514

Paritalo

Makuuhuoneita: 4, 5

Kylpyhuoneita: 4, 5

Sierra Blanca, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja

Luksus paritaloja Marbellan Sierra Blancassa - heinäkuussa muuttovalmiita, muutamia jäljellä!

Tämä uudiskohde tarjoaa korkeatasoista asumismukavuutta ja ylellisyyttä, jota vain harvoin on tarjolla. Yksityinen, aidattu asuinalue koostuu 22 huippumodernista paritalosta, joissa asut kuin omassa huvilassa. Sijainniltaan loistava, lähellä Golden Milea, Sierra Blancan vuoriston kupeessa. Rantaan on matkaa reilu kaksi kilometriä ja Marbellaan neljä kilometriä. Malagan lentokentälle ajat vain puolessa tunnissa.

Esteettisesti miellyttävät huvilat ovat modernin arkkitehtuurin taidenäytös, jonka luonnolliset elementit kuitenkin saavat talot sointumaan niiden ympäröivään luontoon. Nykyaikaiset, selkeät linjat sekä lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat saavat lämmintä kontrastia puisista kattoparruista ja runsaasta kasvillisuudesta.

Kaikissa paritaloissa on omat, yksityiset autotallit, kattoterassit ja puutarhat. Makuuhuoneissa on tilavat walk-in vaatehuoneet ja omat kylpyhuoneet ammeilla, joista voit myös ihastella upeaa merinäkymää.

Tämän kaiken ylellisyyden lisäksi huviloita on mahdollista muokata juuri omiin tarpeisiinsa sopiviksi. Mahdolliset lisäominaisuuksia ovat muun muassa oma uima-allas terassilla, poreamme tai ulkokeittiö kattoterassille sekä kuntosali kellarikerrokseen, autotallin yhteyteen. Lisäksi on mahdollista asentaa hissi, joka vie sinut kellarikerroksesta toiseen kerrokseen asti vaivattomasti.

Kohde on muuttovalmis heinäkuussa 2022.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus! Soita tai laita meille viesti.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Paritalo
Makuuhuoneita
4, 5
Kylpyhuoneita
4, 5
Sijainti
Sierra Blanca, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala
199m2
Hinta
1 770 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2022

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

52,5 km

Keskustaan

Marbella 4 km

Rannalle

2 km

Päivitetty: 17.06.2022 klo. 17:30

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä