Velaton hinta
205 000 €
Kohdenumero
21664449

Malaga Centro, Malaga, Malaga, Espanja

Ainutlaatuinen uudiskohde Málagan keskustaan uima-altaalla!

Upealla sijainnilla varustettu uudiskohde Málagan keskustaan! Täällä olet keskellä kaikkea, mutta silti rauhallisemmassa Lagunillas kaupunginosassa. Nyt myynnissä 1.vaiheen 10 asuntoa, joista kuusi on 2-3 makuuhuoneen kattohuoneistoja, joihin kuuluu oma kattoterassi. Lisäksi taloon valmistuu kolme yksiötä ja yksi kaksio. Talon kellariin tulee viisi pysäköintipaikkaa ja kuusi varastotilaa, jotka myydään erikseen.

Yhtiöön tulee valmistumaan useita taloja, joten yhteiset tilat tulevat olemaan myös ainutlaatuiset. Asukkaiden käytössä mm. kuntosali, sauna, co-working space (yhteinen työtila) sekä upea panoraama uima-allas, josta näköala Gibralfaro vuorelle ja koko Málagan keskustaan.

Ensimmäinen vaihe valmistuu 2023.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus! Soita tai laita meille viesti.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Sijainti
Malaga Centro, Malaga, Malaga, Espanja
Pinta-ala
35,89m2
Hinta
205 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2023
Uima-allas
Uima-allas

Päivitetty: 17.02.2023 klo. 13:00

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä