Costa Blancalla suositussa Punta Primassa oleva kerrostalokolmio.

PuntaPrima, Torrevieja, Punta Prima, Espanja

149 900 €
Kohdenumero: 21036105

Costa Blancalla suositussa Punta Primassa oleva kerrostalokolmio. Torreviejan kaupungin puolella oleva yhteisö on suosittu, asunnot ovat isoja ja laadukkaasti tehtyjä, asunnoille kuuluvat merkityt autopaikat talojen alla olevasta pysäköintihallista, uima-allasalueet, hyvinhoidetut puistikot, hyvät palvelut lähellä, rauhallinen sijainti parin sadan metrin päässä Välimeren rannasta, ja monelle tärkeä asia, alue on 24/7 vartioitu.

Tässä asunnossa on kaksi isoa makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta joissa lattialämmitys, iso olohuone ja siihen yhdistetty avokeittiö saarekkeella. Oma yli kymmenen neliön parveke, joka ei ole aivan maantasossa. Talossa on hissi, ja jokaiseen asuntoon kuuluu autopaikka hallissa ja varastotila.

Punta Priman ostoskeskus on lyhyen kävelymatkan päässä, ja melkein asunnon vieressä on suosittu Punta Prima ravintola. Ostoskeskus on viimeisen vuoden aikana laajentunut huomattavasti ja palvelut ovat parantuneet entisestään. Lyhyen matkan päässä olevalta pysäkiltä on bussiyhteys Torreviejan keskustaan.

Tervetuloa nauttimaan lämmöstä ja auringosta Espanjaan!

Päivitetty: 12.02.2021 klo. 09:01

Kohteen tiedot

Lämmitys/ilmastointi Ilmalämpöpumppu Sijainti PuntaPrima, Torrevieja, Punta Prima, Espanja
Pinta-ala 105m2 Pysäköintitilat Hallipaikka
Hinta 149 900 € Asuinkerros 1 / 6
Rakennusvuosi 2007 Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi