Ylellisiä asuntoja golfkentän kupeessa La Cala de Mijaksessa!

La Cala de Mijas, Mijas, Aurinkorannikko, Espanja

329 000 €
Kohdenumero: 9452748

Ylellisiä asuntoja golfkentän kupeessa La Cala de Mijaksessa!

Aivan golfkentän viereen, La Cala de Mijakseen on valmistumassa 68 luksusasuntoa. Rantaan on matkaa 4,5km. Marbellaan ja Fuengirolaan ajaa vain 20 minuutissa ja Malagan lentokentälle puolessa tunnissa.

Kompleksin korotettu sijainti takaa päätähuimaavat maisemat merelle ja vuoristoon. Täällä voit nauttia täydestä yksityisyydesä, kirkkaan sinisestä taivaasta ja ilmiömäisistä auringonlaskuista.

Asuntoja on saatavilla 2 tai 3 makuuhuoneella. Asuntojen oleskelutilat ovat upean avaria ja valtaisat ikkunat näyttävät huimat merimaisemat. Olohuoneen huippumodernit avokeittiöt ihastuttavat valkoisilla pinnoillaan ja suurilla saarekkeillaan. Keittiöt ovat täysin varusteltuja Boschin laadukkailla kodinkoneilla.

Olohuoneista on pääsy asuntojen isoille terasseille, joiden lasiset kaiteet maksimoivat valon ja näkymän. Tuskin on parempaa paikkaa aamukahvien nauttimiseen.

Erittäin tilavissa makuuhuoneissa on kiinteät vaatekaapit. Päämakuuhuoneissa on lisäksi ylelliset en-suite kylpyhuoneet lattialämmityksellä.

Kattohuoneistoissa on lisäksi jättimäiset kattoterassit.

2 makuuhuoneen asunnot alkaen 329 000e

3 makuuhuoneen asunnot alkaen 459 000e

Viimeinen kattohuoneistot 3mh 1 275 000e

Kaiken tämän lisäksi ylellinen yhteisö tarjoaa asukkaille muun muassa saunatilat, uima-altaat ulkona ja sisätiloissa, kuntosalin ja kirjaston. Yhteisö on suljettu ja vartioitu vuorokauden ympäri.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 09.03.2021 klo. 19:00

Kohteen tiedot

Sijainti La Cala de Mijas, Mijas, Aurinkorannikko, Espanja Pinta-ala 103m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 329 000 €
Näkymät Merinäkymät Asuinkerros 1 / 4
Rakennusvuosi 2022 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi