Kaunis viiden makuuhuoneen huvila Benalmadenassa Costa del Solilla.

Benalmadena Costa, Malaga, Benalmadena, Espanja

995 000 €
Kohdenumero: 20322703

Kaunis viiden makuuhuoneen huvila Benalmadenassa Costa del Solilla. Asunnossa on viisi makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta, kolme erillistä olohuonetta, useita terasseja. kaksi autotallia ja useita pysäköintipaikkoja.

Ulkobaarialue, vierastalo ja uima-allas, johon on lisätty lastenallas. Kaikki erittäin hyvin suunniteltu sosiaalisen elämän viettoon auringossa. Rakennuksessa on kaksi kerrosta ja se on erittäin hyvässä kunnossa. Saapuessa sisään taloon sisäpihalta on ensimmäisenä suuri olohuone, jossa on puiset kattopalkit, takka ja kulku upealle terassille, jolta upeat näkymät itään, etelään ja länteen. Tässä kerroksessa on kaksi tilavaa makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, joista toinen on omistajan makuuhuoneen yhteydessä. Saman makuuhuoneen yhteydessä on myös oma terassi.

Asunnossa on avara keittiö, jossa on toinen takka, ruokasali ja pääsy toiselle katetulle terassille ulkona. Alakerrassa on täysin varusteltu vierasasunto, jossa on oma keittiö, kylpyhuone ja kaksi makuuhuonetta. Sieltä pääsee kulkemaan upealle ja aurinkoiselle terassille. Talon edessä on uima-allasalue, jossa on useita istumis- ja ruokailupaikkoja. Maisemat on henkeäsalpaavan kauniit. Ulkobaarista on polku, joka johtaa erilliseen vierastaloon, jossa on keittiö, kylpyhuone ja iso oleskelutila, sekä oma terassi ja valtava puutarha. Talon takana on iso puutarha, jossa on kaikkea avokadoista sitruspuihin.

Tämä talo on erittäin turvallinen, siinä on sähköportti ja hälytyslaitteet. Lattialämmitys koko talossa, aurinkopaneelit, 800 litran lämminvesivaraaja. Huvila on lähellä merta, kauppoja ja lähellä ovat myös juna-asema ja linja-autoliikenteen pysäkki. Ainutlaatuinen huvila, jossa kaikki mitä unelmakoti tarvitsee!

Tervetuloa nauttimaan elämästä Espanjan aurinkoon!

Päivitetty: 10.02.2021 klo. 13:31

Kohteen tiedot

Sijainti Benalmadena Costa, Malaga, Benalmadena, Espanja Pinta-ala 237m2
Hinta 995 000 € Asuinkerros 1 / 2
Rakennusvuosi 2007