Velaton hinta
393 000 €
Kohdenumero
21977442

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 2

Kylpyhuoneita: 2

El Higueron, Malaga, Fuengirola, Espanja

Hienoja asuntoja hyvällä sijainnilla merinäköaloin, Fuengirola, Aurinkorannikko!

Higuerónin alaosiin ja vain kivenheiton päähän Carvajalin hiekkarannasta ja juna-asemasta rakentuu uusi 60 asunnon yhteisö. Myynnissä on kahden ja kolmen makuuhuoneen asuntoja, yhdessä tasossa olevia kattohuoneistoja sekä duplekseja. Pohjaratkaisut ovat avaria ja kaikista huoneistoista on merinäköala (muutamasta kulmahuoneistosta on osittainen merinäkymä). Ilmansuunta on ihanteellinen; kaikki julkisivut ovat länteen, kattohuoneistoista ja kulmahuoneistoista on näkymiä myös muihin ilmansuuntiin. Näkymät ovat mainiot myös vuoriston suuntaan.

Hienolta yhteiseltä alueelta löytyy lämmitetty suuri uima-allas 1500 m2 , lämmitetty poreallas, lasten allas ja kauniisti laitettu piha-alue. Sporttailla voit yhteisön omassa ja hyvin varustetussa kuntosalissa. Käytössäsi on yhteistyöskentelytila wi-fi-yhteydellä. Hilton hotellin palvelut (padel-ja tenniskentät, spa, kuntosali, ravintolat) ovat myös lähistöllä käytettävissä.

Rakentamisessa hyödynnetään uusinta rakennustekniikkaa ja energiatehokkuuteen kiinnitetään huomiota esimerkiksi aurinkosähköä hyödyntäen. Asunnoissa on ilmastointi. Olohuoneessa ja makuuhuoneiden parvekkeen ikkunoissa on moottoroidut rullaverhot. Jokaisen asunnon hintaan kuuluu kaksi autopaikkaa ja varastotila.

Sijainti on ihanteellinen. Carvajalin hienolle hiekkarannalle ja rantakadulle on ainoastaan 350 metriä. Carvajalin juna-asemalle on 300 metriä ja kätevä yhteys lentokentälle, jonne tulee matkaa 19 kilometriä. Fuengirolan keskustaan on 5 kilometriä.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Soita tai laita meille viesti, kerromme mielellämme lisää.

2 mh + 2kph 2 kerros alkaen 393 000 e

2 mh + 2 kph kattohuoneisto 3 kerros alkaen 454 000 e

2 mh + 2 kph pohjakerros, oma piha alkaen 483 000 e

3 mh + 2 kph alkaen 598 000 e

3 mh + 3 kph (dupleksi) alkaen 870 000 e

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
2
Kylpyhuoneita
2
Sijainti
El Higueron, Malaga, Fuengirola, Espanja
Pinta-ala
92m2
Hinta
393 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2024
Uima-allas
Uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

19 km

Keskustaan

5 km

Rannalle

350 m

Päivitetty: 07.03.2023 klo. 14:30

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä