Costa Blancan parhaalle paikalle rakennettavia uusia asuntoja.

Playa Flamenca, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja

466 150 €
Kohdenumero: 21848970
Makuuhuoneita: 3

Costa Blancan parhaalle paikalle rakennettavia uusia asuntoja. Orihuela Costan Playa Flamencaan rakennetaan viisi uutta nelikerroksista kerrostaloa. Loistavan sijainnin lisäksi tarjolla olevassa kohteessa on asukkaille omat merkityt autopaikat talon alla olevassa hallissa, säilytyspaikka polkupyörille, kolme uima-allasta, kuntosali, betankirata, kerhohuone, lasten leikkialue ja sauna.

Tämä asunto on ylimmän kerroksen neliö, jossa on kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, avokeittiö olohuoneen yhteydessä, oma osittain katettu 39,8m² parveke ja 81m² kattoterassi. Parvekkeen ilmansuunta on lounaaseen, joten asunnossa on runsaasti valoa aamusta iltaan. Autohallista on hissillä yhteys kerroksiin.

Sijainti ei voisi olla parempi. Välimeren rantaan alle kilometri, lähin päivittäistavarakauppa Mercodona parin sadan metrin päässä, kolmisen sataa metriä lähimpään pankkiin, ravintolaan, kahvilaan, apteekkiin ja kunnantalolle. Alicanten maakunnan suurin ostoskeskus Zenia Boulevard on kilometrin päässä, ja launtaimarkkinat calle Nicolas de Bussilla ovat 600 metrin päässä. Kunnan uimahalli ja urheilukenttä on 1,4 kilometrin päässä.

Loistava tilaisuus hankkia asunto, jota voi käyttää lomailuun, asua vakituisesti tai vuokrata. Ota yhteyttä ja katsotaan varaustilanne, tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Päivitetty: 30.03.2022 klo. 06:00

Kohteen tiedot

Hoitokulut Hoitovastike on arvio. Kiinteistöveroa vastaava IBI on arviolta 250 euroa vuodessa. Makuuhuoneita 3
Sijainti Playa Flamenca, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja Ilmansuunta Kaakko
Pinta-ala 84,61m2 Pysäköintitilat Hallipaikka
Hinta 466 150 € Näkymät Osittainen merinäköala.
Asuinkerros 4 / 4 Rakennusvuosi 2023
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi