Velaton hinta
237 260 €
Kohdenumero
20438888

Makuuhuoneita: 3

Playa Flamenca, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja

Costa Blancan parhaalle paikalle rakennettavia uusia asuntoja. Orihuela Costan Playa Flamencaan rakennetaan viisi uutta nelikerroksista kerrostaloa. Loistavan sijainnin lisäksi tarjolla olevassa kohteessa on asukkaille omat merkityt autopaikat talon alla olevassa hallissa, säilytyspaikka polkupyörille, kolme uima-allasta, kuntosali, betankirata, kerhohuone, lasten leikkialue ja sauna.

Tämä asunto on toisen kerroksen kolmio, jossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, avokeittiö olohuoneen yhteydessä ja iso 16,85m² parveke. Parvekkeen ilmansuunta on lounaaseen, joten asunnossa on runsaasti valoa aamusta iltaan. Autohallista on hissillä yhteys kerroksiin.

Sijainti ei voisi olla parempi. Välimeren rantaan alle kilometri, lähin päivittäistavarakauppa Mercodona parin sadan metrin päässä, kolmisen sataa metriä lähimpään pankkiin, ravintolaan, kahvilaan, apteekkiin ja kunnantalolle. Alicanten maakunnan suurin ostoskeskus Zenia Boulevard on kilometrin päässä, ja launtaimarkkinat calle Nicolas de Bussilla ovat 600 metrin päässä. Kunnan uimahalli ja urheilukenttä on 1,4 kilometrin päässä.

Loistava tilaisuus hankkia asunto, jota voi käyttää lomailuun, asua vakituisesti tai vuokrata. Ota yhteyttä ja katsotaan varaustilanne, tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Kohteen tiedot

Hoitokulut
Hoitovastike on arvio. Kiinteistöveroa vastaava IBI on arviolta 250 euroa vuodessa.
Makuuhuoneita
3
Sijainti
Playa Flamenca, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja
Ilmansuunta
Kaakko
Pinta-ala
66,36m2
Pysäköintitilat
Hallipaikka
Hinta
237 260 €
Asuinkerros
2 / 4
Rakennusvuosi
2023
Parveke
Muu
Uima-allas
Uima-allas
Hissi
Taloyhtiössä on hissi

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä