Ylellisiä asuntoja massiivisin terassein Esteponassa!

New Golden Mile, Estepona, Aurinkorannikko, Espanja

262 000 €
Kohdenumero: 9679963

Ylellisiä asuntoja massiivisin terassein Esteponassa!

Tämä uudiskohde nousee Esteponan upeisiin maisemiin. Kompleksin sijainti on erinomainen; kaikki palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.‌ Rantaan on matkaa reilu kilometri. Malagan lentokentälle ajaa tunnissa, Marbellaan ja Puerto Banukseen 20 minuutissa.

Tämä kohde on täydellinen valinta sinulle, jos odotat loma-asuntosi sijainnilta kansainvälisyyttä sekä palveluiden läheisyyttä ja kodiltasi ylellistä mukavuutta. Kohde sopii erinomaisesti myös pysyvään asumiseen.

Asuntoihin tulee modernit avokeittiöt, 2-4 makuuhuonetta ja 2-3 kylpyhuonetta. Suuret ja valoisat oleskelutilat yhdistyvät suuriin terasseihin saumattomasti valtaisien liukuovien avulla.‌ Ilmavan avarat tilat, tyylikkään harmoniset pinnat ja modernit mukavuudet tekevät näistä kodeista rentoutumisen tyyssijoja.‌‌

Yhteisö tarjoaa asukkaille lisäksi kauniit viheralueet, auringonottopaikat ja uima-altaat sekä täydellisesti varustellun kuntosalin.

2mh asunnot alkaen 246 000e

3mh asunnot alkaen 292 000e

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 28.07.2020 klo. 12:01

Kohteen tiedot

Sijainti New Golden Mile, Estepona, Aurinkorannikko, Espanja Pinta-ala 77m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 262 000 €
Asuinkerros 4 / 8 Rakennusvuosi 2022
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Samanlaisia kohteita