Modernit, uudet bungalow-yksiöt Espanjan Costa Blancalla!

Pilar de la Horadada, Orihuela Costa, Costa Blanca, Espanja

94 900 €
Kohdenumero: 9400531
Kerrostalohuoneisto
Kylpyhuoneita: 1

Modernit, uudet bungalow-yksiöt Espanjan Costa Blancalla!

Nyt myynnissä ensimmäiset asunnot Lamar 4-yhteisöstä jonka ensimmäiset asunnot valmistuvat kesällä heinä-elokuussa 2019. Myynnissä nyt bungalow-yksiötä pohjakerroksesta omalla terassilla sekä yläkerrasta noin 6m2 parvekkeella ja lähes 30m2 kattoterassilla. Pohjakerroksen kulmahuoneistoissa myös 44-80m2 viheralue. Huoneistot ovat itä-länsi ilmansuunnassa, pohjakerroksen terassit lännen ilmansuuntaan.

Asunnoissa on yksi huone avokeittiöllä sekä kylpyhuone. Asuntojen hintaan kuuluu autopaikka yhteisössä. Asukkaiden käytettävissä uima-allasalue sekä yhteiset viheralueet.

Sijainti Espanjan Costa Blancan rannikolla, Alicanten maakunnassa johon pääset Suomesta kätevästi suorin lennoin ympäri vuoden (kentälle alle 1h ajomatka). Asunnot valmistuvat Pilar de Horadadan kaupungin keskustan ja Torre de la Horadadan uimarantojen lähettyville (n. 2km), alle kilometrin päässä myös supermarketteja ja samalla asuinalueella järjestetään myös joka sunnuntaiset markkinat, Mercadillo del Toro.

Noin 20 000 asukkaan Pilar de Horadadan kylästä löytyy hyvin palveluita ravintoloista ja kuntokeskuksista marketteihin, apteekkeihin ja pankkiin. Lyhyen ajomatkan päässä mm. Torreviejan kaupunki, Mar Menorin rantakaupungit sekä Dos Mares ja La Zenian ostoskeskukset. Lisää tutkittavaa löytyy Murcian ja Cartagenan historiallisista kaupungeista jotka molemmat sijaitsevat vain noin 30min ajomatkan päässä.

Kysy lisätiedot ja pohjakuvia sinua kiinnostavista asunnoista. Kuvat rakennuttajan esittelyasunnosta.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Orihuela Costan toimistollamme palvelee sinua osoitteessa Calle Salvador Dali 8.

Päivitetty: 22.10.2020 klo. 20:30

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Kylpyhuoneita 1
Sijainti Pilar de la Horadada, Orihuela Costa, Costa Blanca, Espanja Ilmansuunta Itä, Länsi
Pinta-ala 36,52m2 Pysäköintitilat Pihapaikka
Hinta 94 900 € Asuinkerros 1 / 2
Rakennusvuosi 2019 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas    

Lisätietoja

Yhteydet

55min
2km
2km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita