Tyylikäs kaksikerroksinen rivitaloasunto,jossa oma kattoterassi Orihuela Costan Los Altosista!

Los Altos, Orihuela Costa, Costa Blanca, Espanja

134 900 €
Kohdenumero: 9576370
Rivitalo
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Tyylikäs kaksikerroksinen rivitaloasunto,jossa oma kattoterassi Orihuela Costan Los Altosista!

Asunto sijaitsee Los Altosin ja La Floridan asuinalueiden välissä. Skandinaviseen kouluun on matkaa oin 1,2 kilometriä ja kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Alue on suosittu, sillä se on rauhallinen ja ulkona Torreviejan keskustan vilinästä, johon kuitenkin pääsee helposti julkisilla kulkuyhteyksillä. Skandinavisen koulun läheisyys on myös hyvä bonus mikäli perheessä on kouluikäisiä lapsia tai asuntoa haluaa vuokrata eteenpäin.

Asunnossa on oma piha, 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, keittiö, valoisa olohuone, parveke sekä oma kattoterassi. Keittiön takana myös kodinhoitohuone. Molemmat makuuhuoneet ovat talon toisessa kerroksesta ja toisesta käynti asunnon parvekkeelle. Toisesta asuinkerroksesta portaita pitkin pääset asunnon tilavalle kattoterassille, jossa on myös pieni varasto. Asunnon hintaan kuuluu lisäksi autohallipaikka.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Costa Blancalla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Calle Salvador Dalí 8, 03189 Orihuela Costa

Päivitetty: 19.06.2018 klo. 18:03

Kohteen tiedot

Tyyppi Rivitalo Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Los Altos, Orihuela Costa, Costa Blanca, Espanja
Pinta-ala 74m2 Hinta 134 900 €
Asuinkerros 1 / 2 Rakennusvuosi 1
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita