Costa Blancan parhaalle paikalle rakennettavia uusia asuntoja.

Playa Flamenca, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja

187 300 €
Kohdenumero: 21202521
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Costa Blancan parhaalle paikalle rakennettavia uusia asuntoja. Orihuela Costan Playa Flamencaan rakennetaan viisi uutta nelikerroksista kerrostaloa. Loistavan sijainnin lisäksi tarjolla olevassa kohteessa on asukkaille omat merkityt autopaikat talon alla olevassa hallissa, säilytyspaikka polkupyörille, kolme uima-allasta, kuntosali, betankirata, kerhohuone, lasten leikkialue ja sauna.

Tämä asunto on alimman kerroksen kolmio, jossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, avokeittiö olohuoneen yhteydessä ja oma osittain katettu 26,3m² patio. Pation ilmansuunta on lounaaseen, joten pihalla ja asunnossa on runsaasti valoa aamusta iltaan. Ulko-oven vieressä on pienempi 7,55m² varjoisa patio. Autohallista on hissillä yhteys kerroksiin.

Sijainti ei voisi olla parempi. Välimeren rantaan alle kilometri, lähin päivittäistavarakauppa Mercodona parin sadan metrin päässä, kolmisen sataa metriä lähimpään pankkiin, ravintolaan, kahvilaan, apteekkiin ja kunnantalolle. Alicanten maakunnan suurin ostoskeskus Zenia Boulevard on kilometrin päässä, ja launtaimarkkinat calle Nicolas de Bussilla ovat 600 metrin päässä. Kunnan uimahalli ja urheilukenttä on 1,4 kilometrin päässä.

Loistava tilaisuus hankkia asunto, jota voi käyttää lomailuun, asua vakituisesti tai vuokrata. Ota yhteyttä ja katsotaan varaustilanne, tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Päivitetty: 21.01.2022 klo. 16:22

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Hoitovastike on arvio. Kiinteistöveroa vastaava IBI on arviolta 250 euroa vuodessa.
Makuuhuoneita 2 Kylpyhuoneita 2
Sijainti Playa Flamenca, Orihuela, Orihuela Costa, Espanja Pinta-ala 61,09m2
Pysäköintitilat Hallipaikka Hinta 187 300 €
Asuinkerros 1 / 4 Rakennusvuosi 2023
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

52km
Keskustassa
1km

Sijainti kartalla