Kuusi uutta luksushuvilaa Dehesa de Campoamorin alueelta Orihuela Costalta!

Dehesa de Campoamor, Orihuela Costa, Costa Blanca, Espanja

1 100 000 €
Kohdenumero: 9553886
Talo
Makuuhuoneita: 4
Kylpyhuoneita: 4

Kuusi uutta luksushuvilaa Dehesa de Campoamorin alueelta Orihuela Costalta!

Asunnoissa on 2 asuinkerrosta, kellari sekä kattoterassi. Jokaisessa omakotitalossa on 4 makuuhuonetta, 4 kylpyhuonetta, 2 erillistä wc:tä, suuri ja valoisa olohuone avokeittiöllä sekä 100m2 autotalli. Asunnon jokaisesta kerroksesta käynnit terasseille joilla saat nauttia auringosta koko päivän. Talot ovat noin 500m2 tonteilla ja pihoilta löytyy omat uima-altaat jonne on mukava pulahtaa kenenkään häiritsemättä.

Talossa on lisäksi hissi jolla pääsee kaikkiin kerroksiin.

Jokainen yksityiskohta on tarkkaan suunniteltu ja rakennuttajan ensisijaisena tavoitteena on tehdä poikkeuksellisen hyvää jälkeä.

Sijainti on erinomainen sillä Campoamorin alue on viihtyisää ja rauhallista sekä lähistöltä löytyy yksi alueen upeimmista hiekkarannannoista. Muutaman minuutin ajomatkan päässä on useita golfkenttiä, erilaisia harrastusmahdollisuuksia sekä Alicanten maakunnan suurin ostoskeskus Zenia Boulevard. Palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä ja esimerkiksi supermarkettiin, pankkiin, ravintoloihin ja apteekkiin on muutama sata metriä.

Tässä kohteessa on mahdollista myös keskustella kokonaan toisenlaesta asunnosta, juuri sellaisesta kuin sinä haluat. Tervetuloa nauttimaan Espanjan auringosta!

Päivitetty: 12.03.2021 klo. 16:01

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 4
Kylpyhuoneita 4 Sijainti Dehesa de Campoamor, Orihuela Costa, Costa Blanca, Espanja
Pinta-ala 323m2 Pysäköintitilat Autotalli
Hinta 1 100 000 € Rakennusvuosi 2019
Parveke Kyllä Uima-allas Oma

Lisätietoja

Yhteydet

500m

Sijainti kartalla