Velaton hinta
1 550 000 €
Kohdenumero
9553886

Talo

Makuuhuoneita: 4

Kylpyhuoneita: 4

Dehesa de Campoamor, Orihuela Costa, Costa Blanca, Espanja

Kuusi uutta luksushuvilaa Dehesa de Campoamorin alueelta Orihuela Costalta!

Asunnoissa on 2 asuinkerrosta, kellari sekä kattoterassi. Jokaisessa omakotitalossa on 4 makuuhuonetta, 4 kylpyhuonetta, 2 erillistä wc:tä, suuri ja valoisa olohuone avokeittiöllä sekä 100m2 autotalli. Asunnon jokaisesta kerroksesta käynnit terasseille joilla saat nauttia auringosta koko päivän. Talot ovat noin 500m2 tonteilla ja pihoilta löytyy omat uima-altaat jonne on mukava pulahtaa kenenkään häiritsemättä.

Talossa on lisäksi hissi jolla pääsee kaikkiin kerroksiin.

Jokainen yksityiskohta on tarkkaan suunniteltu ja rakennuttajan ensisijaisena tavoitteena on tehdä poikkeuksellisen hyvää jälkeä.

Sijainti on erinomainen sillä Campoamorin alue on viihtyisää ja rauhallista sekä lähistöltä löytyy yksi alueen upeimmista hiekkarannannoista. Muutaman minuutin ajomatkan päässä on useita golfkenttiä, erilaisia harrastusmahdollisuuksia sekä Alicanten maakunnan suurin ostoskeskus Zenia Boulevard. Palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä ja esimerkiksi supermarkettiin, pankkiin, ravintoloihin ja apteekkiin on muutama sata metriä.

Tässä kohteessa on mahdollista myös keskustella kokonaan toisenlaesta asunnosta, juuri sellaisesta kuin sinä haluat. Tervetuloa nauttimaan Espanjan auringosta!

Kohteen tiedot

Tyyppi
Talo
Makuuhuoneita
4
Kylpyhuoneita
4
Sijainti
Dehesa de Campoamor, Orihuela Costa, Costa Blanca, Espanja
Pinta-ala
323m2
Pysäköintitilat
Autotalli
Hinta
1 550 000 €
Rakennusvuosi
2019
Parveke
Kyllä
Uima-allas
Oma

Lisätietoja

Yhteydet

Rannalle

500m

Päivitetty: 06.05.2022 klo. 08:01

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä