Uskomattoman upeat näköala-huvilat San Miguel de Salinaksessa.

Cdad. de las Communicaciones, San Miguel de Salinas, San Miguel de Salinas, Espanja

329 450 €
Kohdenumero: 9972357
Talo
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 3

Uskomattoman upeat näköala-huvilat San Miguel de Salinaksessa.

24 uutta huvilaa kohoaa rinteeseen nauttimaan näköaloista, jotka ulottuvat läheisten mantelilaaksojen yli vaaleanpunaiselle suola-järvelle ja Välimerelle asti. Jokaisen villan pihalta löytyy oma uima-allas ja olohuoneen suuret lasiovet päästävät luonnonvalon kauniisti sisälle. Tyyli ja laadukkuus ovat olleet avaintekijöitä tämän kohteen toteutuksessa ja täällä voit nauttia olostasi ihaillen auringonlaskun värejä omalta terassiltasi.

Valittavanasi on 3 erilaista talovaihtoehtoa ja tonttien koot liikkuvat 225 m2 ja 516 m2 välillä. Kaikki palvelut löytyvät läheisestä San Miguel de Salinaksen idyllisestä kylästä: Kaupat, ravintolat ja baarit, terveyskeskus, apteekit, peli- ja urheilukentät sekä kansainväliset koulut ovat kaikki ulottuvillasi. Golffaajalle tämä on paratiisi: mm. Las Colinaksen palkittu kenttä on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Torreviejan kaupunki sekä Orihuela Costan palvelut ja ostoskeskukset sekä upeat sinisen lipun-hiekkarannat löydät kaikki 15 minuutin ajomatkalla.

Jokaisessa talomallissa on 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta sekä erillinen wc, valoisa olohuone sekä tyylikäs keittiö, kattoterassi ja pihalla oma uima-allas. Joissakin villoissa on n. 90 neliön kellari-kerros valmiina ja loppuihinkin sen toteuttaminen on mahdollista.

Huvilat valmistuvat syyskuussa 2018.

Vielä ehdit valita omasi ja vaikuttaa toteutukseen! Kysy lisää

Päivitetty: 21.08.2019 klo. 23:43

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 3
Kylpyhuoneita 3 Sijainti Cdad. de las Communicaciones, San Miguel de Salinas, San Miguel de Salinas, Espanja
Pinta-ala 108,3m2 Pysäköintitilat Pihapaikka
Hinta 329 450 € Asuinkerros 1 / 2
Rakennusvuosi 2018 Parveke Kattoterasssi
Uima-allas Oma    

Lisätietoja

Yhteydet

15min ajomatka

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita