Kaunista uudistuotantoa San Miguel de Salinaksen mantelipuu-laaksossa.

San Miquel de Salinas, San Miguel de Salinas, San Miguel de Salinas, Espanja

145 000 €
Kohdenumero: 9752696
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Kaunista uudistuotantoa San Miguel de Salinaksen mantelipuu-laaksossa.

Valittavana laadukkaita 2-3 mh+2 kph ylä-tai alakerran asuntoja. Alakerran asuinnoissa oma terassi-piha ja yläkerran asunnot nauttivat mahtavista näköaloista omalta kattoterassiltaan. Taloyhtiössä on kaunis uima-allas alue asukkaiden käytössä. Asuntojen suunnittelussa on pyritty hellimään aistejasi käytännöllisyydellä ja kauneudella, rauhallisen sijaintinsa ansiosta tässä taloyhtiössä on helppo nauttia olostaan.

Laadukkaasti toteutettu keittiö on varustettu vaalein ja raikkain värein, led-valaistus sekä liesituuletin valmiiksi asennettuna. Lattiat ovat kaunista puukuvioitua kiveä. Kylpyhuoneiden varustus on kattava, anti-slip laatat sekä italiainen suihku, seinien ja lattian laatoitus on harkittu ja kaunis. Asunnossa valmiiksi asennettuna hälytysjärjestelmä sekä terasseilla ulkovalaistus.

Lähialueelta löydät kaikki tarvittavat palvelut, kauppakeskukset sekä kahvilat ja ravintolat. Golffaajalle tämä on paratiisi; lyhyen ajomatkan sisällä on useita golf-kenttiä. Esimerkiksi Las Colinas Golf (World Travel ja Golf Award-voittaja 2017) kentälle ajat muutamassa minuutissa. Orihuela Costan mahtaville sinisen lipun-hiekkarannoille pääset nopeasti ja mikäli maantiepyöräily on sinun juttusi niin täältä löydät sekä haastetta että nautintoa!

2 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen asunnot alkaen 125 000 euroa.

3 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen asunnot alkaen 175 000 euroa.

Salinas II toisen vaiheen rakentaminen valmistuu vuonna 2019 huhti-kesäkuussa, vielä ehdit valita oman unelma-asuntosi! Kysy lisää!

Päivitetty: 21.08.2019 klo. 23:43

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 2 Sijainti San Miquel de Salinas, San Miguel de Salinas, San Miguel de Salinas, Espanja
Ilmansuunta Etelä Pinta-ala 118m2
Hinta 145 000 € Näkymät Kaupunkinäkymät ja näkymä uima-altaalle
Asuinkerros 1 / 2 Rakennusvuosi 2019
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

42km
15 min

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita