Costa Blancalle tulevia ihania raikkaita omakotitaloja.

San Fulgencio, San Fulgencio, San Fulgencio, Espanja

289 900 €
Kohdenumero: 20442195
Talo
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 3

Costa Blancalle tulevia ihania raikkaita omakotitaloja. San Fulgencio keskustan lähelle rakennetaan aurinkoinen Mykonos&Santorini niminen kohde. Kaikkien rakennuksien pääilmansuunta on etelä, jokaiseen tulee omalle pihalle tilaa autolle, ja jokaisella on 6 X 3 uima-allas. Nyt myös toinen vaihe alueesta on myynnissä.

Asunnoista malli Santorini tulee yhteen tasoon, siinä on kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, olohuone ja avokeittiö. Kattoterassi on optiona.

Malli Mykonos tulee kahteen tasoon, alakertaan yksi makuuhuone, olohuone, avokeittiö ja kylpyhuone. Yläkertaan tulee kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Tähän malliin on mahdollista kattoterassin lisäksi teettää kellari.

La Marina ja Fulgencio ovat osittain vakituista asumistoa, osittain lomakäytössä. Alueelta löytyvät peruspalvelut, ja kesäisin pientä korvausta vastaan on linja-auto kuljettanut halukkaita Välimeren rantaan. Koko alue on loivasti kohti aurinkoa laskevaa rinnettä, ja se lämpenee muuta aluetta paremmin syksystä kevääseen. Tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Päivitetty: 09.06.2022 klo. 09:30

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Hoitokulut Kiinteistövero on arvio.
Makuuhuoneita 3 Kylpyhuoneita 3
Sijainti San Fulgencio, San Fulgencio, San Fulgencio, Espanja Pinta-ala 109m2
Pysäköintitilat Kyllä Hinta 289 900 €
Asuinkerros 1 / 2 Rakennusvuosi 2022
Uima-allas Kyllä    

Lisätietoja

Yhteydet

27km
1km
5km

Sijainti kartalla