Uusia 2 makuuhuoneen asuntoja Mar Menorin La Mangan rannalta!

La Manga, La Manga del Mar Menor, Mar Menor, Espanja

159 000 €
Kohdenumero: 9986342
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Uusia 2 makuuhuoneen asuntoja Mar Menorin La Mangan rannalta!

Asuntoihin sisään tultaessa molemmila puolin on ovet asunnon makuuhuoneisiin, joissa molemmissa on omat kylpyhuoneet. Käytävää eteenpäin mentäessä vasemmalla on nykyaikainen ja moderni avokeittiö sekä valoisa olohuone, josta käynti asunnon parvekkeelle, missä nautit upeista näkymistä välimerelle.

Supermarket on noin 350 metrin päässä sekä lähimmät ravintolat noin 200 metrin säteellä. Myös muut tarvittavat palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Taloyhtiössä on kolme uima-allasta asukkaiden käytössä ja altaiden vierestä alkaa upea hiekkaranta Välimeren puolella. Noin 150 metrin päässä La Mangan toisella puolella alkaa toinen upea hiekkaranta keskimäärin 5 astetta lämpimämmän Mar Menorin puolella. Uimarantoja ja aurinkoa rakastavan ihmisen unelma, sillä alueella on yli 300 aurinkoista päivää vuodessa ja auringon noustessa Välimeren puolelta ja laskiessa Mar Menorin taakse voit olla rannalla aamusta iltamyöhään.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Costa Blancalla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Calle Salvador Dalí 8, 03189 Orihuela Costa

Päivitetty: 19.06.2018 klo. 18:03

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 2 Sijainti La Manga, La Manga del Mar Menor, Mar Menor, Espanja
Pinta-ala 77m2 Hinta 159 000 €
Asuinkerros 2 / 10 Rakennusvuosi 2011
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Lisätietoja

Yhteydet

10m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita