Ylimmän kerroksen loma-asunto mahtavalla sijainnilla Torreviejan Punta Primasta!

Rocío del Mar, Torrevieja, Costa Blanca, Espanja

89 900 €
Kohdenumero: 9961353
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 1

Ylimmän kerroksen loma-asunto mahtavalla sijainnilla Torreviejan Punta Primasta!

Kahden makuuhuoneen valoisassa asunnossa nautit auringon paisteesta ympäri vuoden. Tämä upea asunto sopii niin pitkäaikaiseen kuin loma-asumiseenkin. Kuudennen kerroksen lounaaseen avautuvalta parvekkeelta avautuvat avarat näköalat taloyhtiön uima-altaalle ja merikin sieltä pilkahtaa. Läheltä löydät Välimeren hiekkarantojen lisäksi kaikki palvelut; ruokakauppoja, apteekki, kansainvälisiä baareja ja ravintoloita, juuri uudistettu kuntosali ja spa sekä hyvät bussi- ja kulkuyhteydet sekä Torreviejan kaupunkiin että lähialueen historiaalisiin kohteisiin, esimerkiksi Murciaan ja Cartagenaan.

Makuuhuoneet ovat tilavat ja avarasta olohuoneesta on suora käynti aurinkoiselle parvekkeella. Keittiö ja kylpyhuone ovat hyvässä kunnossa ja koko asunto on erittäin valoisa. Asunto myydään kalustettuna ja sieltä löytyy myös ilmanlämpöpumppu. Asunnon hyvän kunnon vuoksi voit muuttaa vaikka heti ilman remonttihuolia. Taloyhtiöön kuuluu 3 taloa, yhteinen piha-alue on hyvin hoidettu ja aidattu. Taloyhtiön suuri uima-allas on vain asukkaiden käytössä.

Tässä asunto joka täyttää monta haavetta!

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Costa Blancalla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Calle Salvador Dalí 8, 03189 Orihuela Costa

Päivitetty: 15.10.2018 klo. 15:32

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 1 Sijainti Rocío del Mar, Torrevieja, Costa Blanca, Espanja
Ilmansuunta Lounas Pinta-ala 49m2
Hinta 89 900 € Näkymät uima-altaalle
Asuinkerros 6 / 6 Rakennusvuosi 1994
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita