Upea uusi kaksio 200m La Matan uimarannasta Costa Blancalta! loistava sijoituskohde!

La Mata, Torrevieja, Costa Blanca, Espanja

123 500 €
Kohdenumero: 9898305
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 1
Kylpyhuoneita: 1

Upea uusi kaksio 200m La Matan uimarannasta Costa Blancalta! loistava sijoituskohde!

Nyt myynnissä pohjakerroksen valoisa kulmahuoneisto suositusta La Matan rantakylästä aivan Torreviejan pohjoispuolelta! Asunto sijaitsee rakennuksessa, jonka pohjakerros on täysin remontoitu asuintiloiksi. Asunnosta upean tekee sen moderni tyyli, valoisuus sekä uskomaton sijainti. Kyseessä on muuttovalmis kohde, jossa voit lomailla jo tulevana kesänä tai vaihtoehtoisesti vuokrata sitä eteenpäin lukuisille alueelle saapuville lomalaisille. Aurinko paistaa tilavalle etuterassille lähes koko päivän.

Asunnossa on iso ja tilava olohuone avokeittiöllä, kylpyhuone sekä makuuhuone, josta käynti asunnon takana olevalle terassille. Asunnon edessä on myös 11m2 terassi, jossa viettää aikaa ja nauttia auringosta.

Asunnon hintaan kuuluuvat mm. liesituuletin, lattialämmitys kylpyhuoneissa, ilmastoinnin esiasennus. Yhteisön takapihalla parkkitilaa asukkaille. Huom. ei uima-allasta mutta uimarannalle 200m. Lukuisia ravintoloita kävelymatkan päässä, joista lähimmät heti tien toisella puolella. Lähimpään kauppaan noin 300m ja bussipysäkille 100m. Lisäksi keskiviikkoisin järjestettäville La Matan markkinoille on matkaa noin 1km. Kylässä on myös hyvin muita palveluja, kuten apteekki, pankki ja posti. Habaneras ostoskeskukseen on noin 5-10min ajomatka.

Kuvat viereisestä 2mh esittelyasunnosta ja lähialueista. Katso myös viereiset 2mh asunnot täällä

Kysy lisää ja varaa esittely!

Päivitetty: 10.05.2018 klo. 13:19

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 1
Kylpyhuoneita 1 Sijainti La Mata, Torrevieja, Costa Blanca, Espanja
Ilmansuunta Itä, Etelä, Kaakko Pinta-ala 61,6m2
Hinta 123 500 € Asuinkerros 1 / 8
Rakennusvuosi 2018 Parveke Terassi

Lisätietoja

Yhteydet

200m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita