Uusi pala historiaa keskellä Torreviejaa.

Keskusta, Torrevieja, Torrevieja, Espanja

279 000 €
Kohdenumero: 9682917
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Uusi pala historiaa keskellä Torreviejaa.

Tämän uuden kerrostalon toteutuksessa kunnioitetaan yli sata vuotiaan rakennuksen "La Posada de Pareja" perinteitä yhdistämällä ulkoasuun uutta ja vanhaa tyylikkäästi. Laadukkaat materiaalit, rautakoristeet ja upeat lattiat henkivät vanhan rakennuksen historiallista tyylikkyyttä, kuitenkaan nykyajan vaatimuksia ja mukavuuksia unohtamatta.

Neljää asuinkerrosta, katutason liiketiloja ja ylimmän kerroksen kattoterassillisia penthouse-asuntoja aletaan toteuttamaan joulukuussa 2018. Valittavana erimallisia 3 makuuhuoneen ja 2 kylpyhuoneen asuntoja. Toteutuksen suunnittelussa on pyritty vaalimaan vanhan talon henkeä ja yhdistämään nykyajan mukavuudet toimivaksi kokonaisuudeksi. Asunnon sydän on keskeinen keittiö joka ilmavasti sulautuu muuhun oleskelutilaan. Päämakuuhuoneessa on pukeutumistila ja oma kylpyhuone. Taloyhtiön katolta avautuu upeat näköalat kaupungille ja kattoterassilla on asukkaiden käytössä tyylikäs uima-allas sekä rentoutumis-alue.

Kaikki kaupungin palvelut ovat ulottuvillasi aivan kaupungin keskustassa. Läheinen kirkko-aukio on useiden kaupungin tapahtumien keskipisteenä ja satama-alueelle on kivenheiton verran. Rantapaseota pitkin hoituu niin rauhoittavat kävelyt kuin aamuiset juoksu-lenkitkin.

3 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta asuntojen hinnat alkaen 279 000 euroa.

Ennakkomarkkinointi on alkanut, valitse oma palasi historiaa keskeltä Torreviejaa!

Päivitetty: 02.09.2020 klo. 16:30

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 3
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Keskusta, Torrevieja, Torrevieja, Espanja
Ilmansuunta Itä Pinta-ala 124,76m2
Hinta 279 000 € Näkymät Kaupunkinäkymät
Asuinkerros 1 / 6 Rakennusvuosi 2020
Parveke Ranskalainen Uima-allas Uima-allas

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita