Velaton hinta
279 000 €
Kohdenumero
21596957

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 3

Kylpyhuoneita: 2

Playa Del Cura, Torrevieja, Torrevieja, Espanja

Alegria rakennusliike aloittaa kesällä 2023 uudiskohteen Costa Blancan Torreviejassa. Kaupungin keskustaan 320 metrin päähän Curan hiekkarannasta tuleva uudiskohde jatkaa Alegrian modernia tyyliä ja tekniikkaa. Viisikerroksisessa rakennuksessa on katutasossa uima-altaan ja saunan lisäksi kaksi asuntoa, joista toinen on kaksio ja toinen kolmio. Toisesta kerroksesta neljänteen on kolmen makuuhuoneen asuntoja, joissa on kaksi kylpyhuonetta. Ylimmässä kerroksessa on kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen kolmioita.

Asunnoissa on ilmastoinnin esiasennus kanavailmastointina, varusteltu keittiö, ja lattialämmitetty ja varusteltu kylpyhuone. Laadukkaasti rakennetuissa asunnoissa on kiinnitetty huomiota äänieristykseen, kuten aiemmissakin Alegrian kohteissa. Osa asunnoista on koilliseen Fuensanta kadulle ja osa etelään Concordia kadulle.

Tämä kohde tulee Torreviejaan kaupungin keskustaan, ja kaupungin parhaat palvelut ovat aivan ulko-oven vieressä. Varaa omasi ja varmista jatkossa aurinkoinen paikkasi Espanjassa!

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Hoitokulut
Hoitovastiketta vastaava yhteisömaksu arviolta 80 euroa kuukaudessa ja kiinteistöveroa vastaava IBI arviolta 300 euroa vuodessa.
Makuuhuoneita
3
Lämmitys/ilmastointi
Ilmalämpöpumppu
Kylpyhuoneita
2
Sijainti
Playa Del Cura, Torrevieja, Torrevieja, Espanja
Ilmansuunta
Koillinen
Pinta-ala
72,9m2
Hinta
279 000 €
Näkymät
Kaupunkimaisema.
Asuinkerros
2 / 5
Rakennusvuosi
2024
Parveke
Sisäänvedetty
Uima-allas
Uima-allas
Hissi
Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

44 km

Keskustaan

Keskustassa

Rannalle

300 m

Päivitetty: 15.02.2023 klo. 12:00

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä