Mar Menorin rannan viereen Serenan golfkentälle 2007 valmistuneisiin runkoihin tehtyjä uusia asuntoja.

La Serena Golf, Los Alcazares, Los Alcazares, Espanja

139 900 €
Kohdenumero: 21383258
Makuuhuoneita: 2

Mar Menorin rannan viereen Serenan golfkentälle 2007 valmistuneisiin runkoihin tehtyjä uusia asuntoja. Asunnot on varusteltu hyvin. Hinta sisältää kodinkoneet, kanavailmastoinnin ja kalustepaketin. Pyydä Juhalta lista kauppaan sisältyvistä kalusteista. Jokaiselle asunnolle kuuluu myös oma varasto, samoin kuin merkitty autopaikka talon alla olevasta hallista. Varastoon saa helposti mahtumaan vaikka polkupyörät ja golfvarusteet. Autohallista on suora yhteys hissillä asuinkerroksiin. Parvekkeilta voi ihailla golfkenttää ja Mar Menoria, ja alimman kerroksen asunnon patiolta voi kävellä suoraan allasalueelle.

Alcazaresin kaupungin eteläpäädyssä oleva La Serena Golf on muutakin kuin miellyttävä golfkenttä. Alueella on Senator Spa, jossa on span lisäksi myös ravintola. Samoin klubitalon ravintola on tietysti myös käytössä. Eikä kaupungin palveluihin ole pitkä matka, 14 reiän takana on päivittäistavarakauppa Dialprix, paljon pieniä idyllisiä ravintoloita on ympäristössä ja klubitalolta voi myös hypätä paikallisliikenteen bussin kyytiin.

Hinta sisältää myös kahdelle henkilölle vuoden pelioikeuden kentälle. Tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Päivitetty: 12.08.2022 klo. 13:30

Kohteen tiedot

Hoitokulut Hoitovastiketta vastaava yhteisömaksu on arvio. Makuuhuoneita 2
Sijainti La Serena Golf, Los Alcazares, Los Alcazares, Espanja Ilmansuunta Itä
Pinta-ala 65,02m2 Hinta 139 900 €
Näkymät Golf kenttä. Asuinkerros 2 / 3
Rakennusvuosi 2022 Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi