Moderneja townhouse -asuntoja Esteponassa!

Cancelada, Estepona, Aurinkorannikko, Espanja

260 000 €
Kohdenumero: 9791685

Moderneja townhouse -asuntoja Esteponassa!

Tämä huippumoderni uudiskohde valmistuu Esteponan Canceladaan, alle tunnin ajomatkan päähän Malagan lentokentältä. Rantaan on matkaa kohteesta 2,2km. Marbellaan ajaa 20 minuutissa.

Vaalean valoisat ja nykyaikaiset sisätilat avoimilla olo- ja ruokailuhuoneilla, täysin varustetuilla keittiöllä kiiltävin pinnoin tekevät täällä asumisesta unelmaa. Luonnon valo täyttää avarat tilat suurien lasisten liukuovien kautta, ja ne aukaistessaan olohuone yhdistyy terassiin täydelliseksi tilaksi.

Asunnoissa on maanalaiset kahden auton autotallit, ja sinne pääsee sekä sisätiloista että terassin kautta.‌ Lisäksi alimmassa kerroksessa on tilava huone, jonka voi muokata omien tarpeidensa mukaiseksi tilaksi.

Kahden makuuhuoneen asuntojen toisessa kerroksessa on iso päämakuuhuone omalla kylpyhuoneellaan. Molemmissa makuuhuoneissa on kiinteät vaatekaapit. Lisäksi toisessa kerroksessa on toinen yhteinen kylpyhuone.

Neljän makuuhuoneen asunnoissa yksi makuuhuone sijaitsee pohjakerroksessa, ja sieltä on pääsy terassille. Toisessa kerroksessa sijaitsee kolme makuuhuonetta, joista suurimmassa myös on oma kylpyhuoneensa ja loput kaksi makuuhuonetta jakavat toisen kylpyhuoneen.

Jäljellä enää kaksi 2 makuuhuoneen asuntoa 260 000e ja yksi 4mh asunto hintaan 340 000e!

Asukkailla on pääsy Santa Vista -kerhotaloon, joka pursuaa vapaa-ajan palveluja ja aktiviteetteja. Se tekee tästä kohteesta ideaalin sijoituskohteen. Alue on ympäröity kauniilla maisemoiduilla puutarhoilla ja viihtyisällä uima-allasalueella.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 13.05.2020 klo. 13:31

Kohteen tiedot

Sijainti Cancelada, Estepona, Aurinkorannikko, Espanja Pinta-ala 108m2
Hinta 260 000 € Asuinkerros 1 / 1
Rakennusvuosi 2022 Parveke Muu

Samanlaisia kohteita