Kolmio merinäkymin Calahondassa!

Mijas, Calahonda, Aurinkorannikko, Espanja

212 000 €
Kohdenumero: 9995824
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Kolmio merinäkymin Calahondassa!

Tämä tilava kattohuoneisto sijaitsee Calahondassa, 1,3km päässä rannasta. Kaikki palvelut löytyvät parin kilometrin etäisyydeltä. Marbellaan ajaa vartissa ja lentokentälle puolessa tunnissa.

Asunto myydään kalustettuna. Avarasta olohuoneesta on pääsy isolle lasitetulle parvekkeelle, joka toimii kuin lisähuoneena. Parveke on jaettu kahteen osaan lasisella ovella. Toinen puoli ei ole lasitettu ja sinne on pääsy myös päämakuuhuoneesta. Parvekkeen lasittamattomalla puolella on kierreportaat, jotka johtavat asunnon valvatalle kattoterassille, josta on huimat merinäkymät.

Olohuoneen vieressä sijaitsee keittiö, josta näkee myös olohuoneeseen seinän aukon kautta. Keittiö on myös mahdollista yhdistää olohuoneeseen.

Asunossa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Yhteisön pihamaalla on lisäksi uima-altaat asukkaiden käytössä. Hinta sisältää myös autopaikan!

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 19.02.2020 klo. 11:11

Kohteen tiedot

Hoitokulut Asunnosta maksetaan yhteisömaksua 150e kuukaudessa ja veroa 500e vuodessa. Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Mijas, Calahonda, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 80m2 Hinta 212 000 €
Näkymät Merinäkymät Asuinkerros 3 / 3
Rakennusvuosi 2004 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Samanlaisia kohteita