Upeita asuntoja Calahondassa!

Calahonda, Calahonda, Aurinkorannikko, Espanja

166 950 €
Kohdenumero: 9589075
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2, 3
Kylpyhuoneita: 1, 2

Upeita asuntoja Calahondassa!

Tässä mahtava mahdollisuus hankkia vastaremontoitu, moderni asunto vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannasta Calahondan kaupungista. Rantaan kävelee alle kymmenessä minuutissa ja kaikki palvelut ovat vain parin minuutin kävelymatkan etäisyydellä. Malagan lentokentälle ajaa puolessa tunnissa ja Marbellaan 20 minuutissa. Kivenheiton päässä naapurustosta sijaitsee myös kuntosali sekä tennis- ja padelkentät.

Saatavilla on useita asuntoja 2-3 makuuhuoneella ja 1-2 kylpyhuoneella. Asunnot voi ostaa joko remontoituna tai alkuperäisessä kunnossaan. Kaikissa asunnoissa on etelän tai lounaan suuntaiset parvekkeet. Pohjakerroksen asunnoista on suora yhteys yhteisön puutarhaan. Remontoiduissa asunnoissa on uusitut lattiat sekä seinäpinnat ja avokeittiöt uusin kalustein. Vaaleat pinnat lisäävät valon ja tilan tuntua jo ennestään valoisiin ja tilaviin asuntoihin.

Taloyhtiössä on kaksi uima-allasta, joista toinen sopii hyvin lapsille. Suuret maisemoidut puutarhat ja auringonotto alue.

Loistava sijoituskohde, sillä alueelta on todistetusti paljon vuokrakysyntää!

RAHOITUSMAHDOLLISUUS! Asuntoihin on mahdollista saada lainaa sekä remonttipaketti. Remonttipaketin hinta on 33 500e. Laina kattaa 70% asunnon myyntihinnasta sekä 70% remonttikustannuksista!

Kysy lisää!

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 03.03.2020 klo. 17:12

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Yhteisömaksut 130-165e kuukaudessa, verot 294 - 493e vuodessa. Jätevero 90e vuodessa.
Makuuhuoneita 2, 3 Kylpyhuoneita 1, 2
Sijainti Calahonda, Calahonda, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Etelä, Lounas
Pinta-ala 70m2 Pysäköintitilat Tallipaikka
Hinta 166 950 € Asuinkerros 1 / 5
Rakennusvuosi 1984 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Sijainti kartalla