Costa Blancalla Torreviejan Punta Primassa uusia kerrostaloja.

Punta Prima, Torrevieja, Torrevieja, Espanja

585 000 €
Kohdenumero: 21286249
Makuuhuoneita: 3

Costa Blancalla Torreviejan Punta Primassa uusia kerrostaloja. Upealle paikalle lähelle Punta Priman palveluja rakennetaan viisi uutta kerrostaloa. Piha-alueet on tehty asukkaiden nautittavaksi. Balilaista tyyliä hakien on tehty viihtyisiä istutusalueita ja uima-allasalueita. Asukkailla on käytössään spaosasto jacuzzialtaineen ja kuntosali. Ja tietysti sauna. Ja lapsilla oma leikkialue.

Tämä muuttovalmis kolmen makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen asunto sijaitsee upealla paikalla ylimmässä kerroksessa rakennuksen merenpuoleisessa päässä. Asunton kuuluu 31,5 neliön parveke ja 85 neliön kattoterassi. Asunnon parvekkeelta ja kattoterassilta voi ihailla merinäköalaa, lisäksi on oma jacuzzi ja grillauspaikka terassilla. Hissiyhteys suoraan autohalliin ja hintaan kuuluu luonnollisesti autopaikka ja oma varasto.

Punta Prima on yksi Torreviejan halutuimmista alueista, eikä ihme. Alueen monipuoliset palvelut, meren läheisyys ja upeat uudet yhteisöt ovat nostaneet alueen suosiota. Tervetuloa nauttimaan Espanjan lämmöstä ja yli 300 aurinkoisesta päivästä vuodessa.

Päivitetty: 31.08.2022 klo. 11:30

Kohteen tiedot

Makuuhuoneita 3 Sijainti Punta Prima, Torrevieja, Torrevieja, Espanja
Ilmansuunta Etelä Pinta-ala 88,13m2
Hinta 585 000 € Näkymät Näkymät asuinalueen yli merelle.
Asuinkerros 4 / 4 Rakennusvuosi 2022
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi