Velaton hinta
242 900 €
Kohdenumero
9969527

Keskusta, Pilar de la Horadada, Pilar de la Horadada, Espanja

Costa Blancan Pilar de la Horadadaan rakennetaan suosittuja Bahia Homes rivitaloja. Asunnoissa kolme makuuhuonetta, joista yksi alakerrassa, kaksi kylpyhuonetta, joissa lattialämmitys, olohuone ja sen yhteydessä avokeittiö. Toisen yläkerran makuuhuoneen yhteydessä parveke lounaaseen, ja katolla tietysti kattoterassi. Yhteisössä uima-allasalue ja Jacuzzi.

Pilar de la Horadada on mukava aito espanjalainen kaupunki. Loma-asutus on keskittynyt lähinnä MIl Palmerasin ja Torre de la Horadadan alueisiin, tämä kohde sijaitsee kaupungin keskustan reunalla rauhallisella paikalla poliisiaseman lähellä. Tällä alueella on lähinnä vakituista asutusta.

Aivan kohteen läheltä löytyy Padel Place, jossa on 7 padelkenttää ja kahvila. Lähellä on tietysti myös kaikki keskustan palvelut ja korttelin päästä lapsille tehty toimintapuisto kiipeilyseinineen ja erilaisine liukuratoineen ja -mäkineen. Välimeren rantaan on reilu kolme kilometriä. Tervetuloa nauttimaan elämästä aurinkoiseen Espanjaan!

Kohteen tiedot

Hoitokulut
Kiinteistöveroa vastaava IBI arviolta 300 euroa vuodessa.
Sijainti
Keskusta, Pilar de la Horadada, Pilar de la Horadada, Espanja
Pinta-ala
92,54m2
Hinta
242 900 €
Näkymät
Lounaan suuntaan olevalta parvekkeelta maisema pientaloalueelle ja edessä olevalle Avenida de la Ventalle. Kattoterassilta maisemat joka suuntaan.
Asuinkerros
1 / 2
Energialuokka
B2018
Rakennusvuosi
2023
Uima-allas
Uima-allas

Päivitetty: 04.10.2023 klo. 18:00

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä