Velaton hinta
1 165 000 €
Kohdenumero
20016249

Talo

Makuuhuoneita: 3

Kylpyhuoneita: 3

Mijas, Malaga, Mijas, Espanja

Ylellisiä huviloita Mijaksen rinteellä upein merimaisemin Aurinkorannikolla!

Mijaksen rinteelle, kauniille ja rauhalliselle uudelle asuinalueella rakentuu luksustason huviloita, joista avautuvat mahtavat merinäköalat. Ihailla voit myös välimerellistä luontoa ja samalla Fuengirolan ja Benalmadenan kaupunkien silhuetteja. Lähellä on hieno El Higueronin asuinalue palveluineen, kuten luksusluokan El Higueron hotelli.

Huvilat on suunniteltu modernisti. Valoisaa ja avointa oleskelutilaa on niin sisällä kuin ulkoalueilla, jotka yhdistyvät toisiinsa saumattomasti korkeiden lattiasta kattoon ulottuvien liukulasiovien avulla. Alakerran olohuone, ruokailutila ja korkealaatuisesti varusteltu keittiö ovat avointa tilaa, joka johtaa suoraan ulos terassille ja uima-altaalle. Makuuhuoneita on kolme tai neljä, samoi kylpyhuoneita kolme tai neljä.

Huvilat rakennetaan korkealaatuisista materiaaleista uusinta rakennustekniikkaa hyödyntäen. Rakennusvaiheessa on mahdollista muokata sisätilojen yksityiskohtia mieleisiksi, esimerkiksi valita laatta- ja keittiöpintamateriaaleja. Samoin joissakin huviloissa on mahdollista muokata pohjakerroksen lisätilaa ja sijoittaa sinne esimerkiksi kuntosali tai kotiteatteri.

Päivittäispalveluja, kauppoja ja ravintoloita on reilun kahden kilometrin päässä. Välimeren hiekkarannoille ja rantabulevardi Paseo Maritimolle tulee matkaa 4,5 kilometriä. Benalmadenan keskustaan on 4,8 kilometriä ja Fuengirolan keskustaan 8 kilometriä. Moottoritielle on helppo yhteys ja lentokentälle matkaa 19 kilometriä.

Onko ihana huvila Sinun perheesi andalusialainen unelma?

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Soita tai laita meille viesti, kerromme mielellämme lisää.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Talo
Makuuhuoneita
3
Kylpyhuoneita
3
Sijainti
Mijas, Malaga, Mijas, Espanja
Pinta-ala
354m2
Hinta
1 165 000 €
Rakennusvuosi
2024
Uima-allas
Kyllä

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

19 km

Keskustaan

8 km

Rannalle

4,5 km

Päivitetty: 17.04.2023 klo. 18:00

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä