Mahtava asunto Esteponan rannalla!

Los Granados Playa, Estepona, Aurinkorannikko, Espanja

630 000 €
Kohdenumero: 9716104
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Mahtava asunto Esteponan rannalla!

Tämä upea yhteisö sijaitsee 10km päässä Esteponan keskustasta. Marbellaan ajaa puolessa tunnissa ja Malagan lentokentälle alle tunnissa. Lähistöllä on useita ravintoloita ja tapaspaikkoja, joissa viettää iltaa. Yhteisöstä on suora yhteys rantaan. Lisäksi yhteisön vehreillä piha-alueilla on isot uima-altaat, kuntosali, tennis-, padel- sekä koripallokentät asukkaiden käytössä.

Asunnossa on iso olohuone, josta on pääsy etelänsuuntaiselle parvekkeelle. Parvekkeelta on täysin esteettömät, huikeat merinäköalat. Erillinen keittiö on täysin varusteltu.

Asunnossa on kolme tilavaa makuuhuonetta. Päämakuuhuoneessa on oma kylpyhuone ja etelänsuuntainen ikkuna, josta on myös huikeat näkymät merelle. Kahdesta muusta makuuhuoneesta on taas näkymät vuorille sekä puutarhaan. Kaikissa makuuhuoneissa on kiinteät vaatekaapit.

Hinta sisältää myös autopaikan taloyhtiön autotallissa sekä varastohuoneen!

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 28.11.2019 klo. 10:11

Kohteen tiedot

Hoitokulut Asunnosta maksetaan yhteisömaksu 330e kuukaudessa, veroa 860e vuodessa ja jäteveroa 170e vuodessa. Makuuhuoneita 3
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Los Granados Playa, Estepona, Aurinkorannikko, Espanja
Ilmansuunta Etelä Pinta-ala 116m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 630 000 €
Näkymät Merinäkymät Asuinkerros 4 / 5
Rakennusvuosi 2004 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Samanlaisia kohteita