Kattohuoneisto huikein näkymin Esteponassa!

Cancelada, Estepona, Aurinkorannikko, Espanja

369 000 €
Kohdenumero: 9511416
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Kattohuoneisto huikein näkymin Esteponassa!

Tämä asunto sijaitsee vastikään valmistuneella asuinalueella Esteponan viihtyisässä Canceladassa. Rauhallinen alue on alle kilometrin kävelymatkan päässä Canceladan palveluista. Rantaan on matkaa 2,2km. Lentokentälle ajaa tunnissa.

Vasta valmistunut asunto on rakennettu viimeisimpien rakennusstandardien mukaisesti huippulaadukkaita materiaaleja käyttäen, ja se tarkoittaa että asunto on korkealaatuisempi kuin useimmat muut alueella.

Asunnon olohuoneessa on kauniit vaaleat sävyt ja sieltä pääsee 27m2 kokoiselle parvekkeelle, josta on mahtavat merinäkymät. Parvekkeella on kierreportaat, jotka johtavat upealle kattoterassille. Olohuoneen yhteydessä on selkeälinjainen keittiö uusin kodinkonein.

Lisäksi asunnossa on kaksi viihtyisää makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta.

Yhteisön pihalla on uima-allas ja lisäksi asukkailla on myös pääsy taloyhtiön kuntosalille ja saunatiloihin. Hinta sisältää myös parkkipaikan!

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 19.02.2020 klo. 00:50

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Asunnosta maksetaan yhteisömaksua 200e kuukaudessa, veroa 800e vuodessa ja jäteveroa 190e vuodessa.
Makuuhuoneita 2 Kylpyhuoneita 2
Sijainti Cancelada, Estepona, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Etelä, Kaakko
Pinta-ala 73m2 Pysäköintitilat Tallipaikka
Hinta 369 000 € Näkymät Merinäkymä
Asuinkerros 4 / 4 Rakennusvuosi 2019
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Lisätietoja

Yhteydet

2,2km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita