Hurmaava townhouse asunto Esteponan vanhassa kaupungissa!

Vanha kaupunki, Estepona, Aurinkorannikko, Espanja

292 000 €
Kohdenumero: 9746502
Rivitalo
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Hurmaava townhouse asunto Esteponan vanhassa kaupungissa!

Esteponan vanha kaupunki on yksi Aurinkorannikon viehättävimmistä alueista jossa vanhat rakennukset ja kapeat kukin täytetyt kadut luovat idyllistä, perinteisen espanjalaista tunnelmaa. Linja-autolla kuljet kätevästi reilussa tunnissa Fuengirolaan. Tämä asunto sijaitsee lähellä Plaza Beginesin aukiota ja rantaan on matkaa vain 700m.

Talo on jaettu kahteen kerrokseen. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee kodikas olohuone, jossa on takka. Erillinen keittiö ja ruokailuhuone. Keittiön vieressä on portaat, jotka johtavat yläkertaan. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Päämakuuhuoneessa on myös oma vaatehuone, jota voi käyttää myös esimerkiksi pienenä työhuoneena. Molemmissa makuuhuoneissa on pienet ranskalaiset parvekkeet.

Toiset portaat johtavat asunnon kattoterassille, josta on hyvät näkymät vanhaan kaupunkiin ja vuorille. Pienellä laitolla siitä saa upean keitaan, jossa voit nauttia auringosta ja yksityisyydestä.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 12.11.2019 klo. 11:40

Kohteen tiedot

Tyyppi Rivitalo Hoitokulut Asunnosta maksetaan veroa 240e ja jäteveroa 130e vuodessa.
Makuuhuoneita 2 Kylpyhuoneita 2
Sijainti Vanha kaupunki, Estepona, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Etelä, Länsi, Lounas, Luode
Pinta-ala 100m2 Hinta 292 000 €
Näkymät Vuoristonäkymä Asuinkerros 1 / 2
Rakennusvuosi 2005 Parveke Muu

Lisätietoja

Yhteydet

Malagan lentokenttä 81km
Estepona keskusta 350m
500m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita