Kodikas 3 makuuhuoneen kattohuoneisto Esteponasta upein merinäkymin!

Estepona, Estepona, Aurinkorannikko, Espanja

265 000 €
Kohdenumero: 9692684
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Kodikas 3 makuuhuoneen kattohuoneisto Esteponasta upein merinäkymin!

Asunto sijaitsee Esteponassa pienessä rinteessä keskellä kaupunkia korkeassa talossa joten näkymät ovat henkeäsalpaavat. 3 makuuhuoneen lisäksi asunnossa on 2 kylpyhuonetta ja terasseja joista yksi on suuri kattoterassi jonka voit sisustaa mieleiseksesi. Terasseille paistaa aurinko koko päivän joten siitä saat nauttia niin paljon kuin haluat mutta saat myös tarvittaessa asetettua varjon keskelle kattoterassia.

Hintaan sisältyy autopaikka.

Palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja kaupungin edustalla on 20 kilometriä rantaviivaa josta löytyy useita sinilippu-ympäristömerkillä palkittuja rantoja. Kaupunki on suosittu turistien keskuudessa joten myös vuokrakysyntää riittää. Estepona on monen Espanjassa vierailevan suosikkikaupunki sillä se on onnistunut säilyttämään perinteisen andalusialaisen tunnelman ja on täynnä loistavia tapas-baareja ja maineikkaita kalaravintoloita.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 13.12.2018 klo. 00:35

Kohteen tiedot

Makuuhuoneita 3 Kylpyhuoneita 2
Sijainti Estepona, Estepona, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Etelä, Lounas
Pinta-ala 165m2 Pysäköintitilat Tallipaikka
Hinta 265 000 € Asuinkerros 6 / 6
Rakennusvuosi 1991 Parveke Muu
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita