Ihastuttava erillistalo Aurinkorannikon Ojenista! Henkeäsalpaavat näkymät!

La Mairena, Ojen, Aurinkorannikko, Espanja

215 000 €
Kohdenumero: 9969572
Talo
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 3

Ihastuttava erillistalo Aurinkorannikon Ojenista! Henkeäsalpaavat näkymät!

Asunto sijaitsee kauniissa Ojenin kylässä 30 minuutin ajomatkan päässä Fuengirolasta. Sijainti mäen rinteessä avaa esteettömät näkymät merelle ja vuoristoon. Upeaan Marbellan kaupunkiin on alle 20 kilometrin matka ja Elviriaan noin 8 kilometriä.

Lähin ravintola on noin 800 metrin päässä ja sen vieressä on tennisklubi. Vain muutamien minuuttien ajomatkan säteellä on useampia golfkenttiä ja upeita hiekkarantoja, sekä lähellä on myös saksalainen koulu.

Asunto sopii erinomaisesti luonnonläheisyyttä ja rauhaa arvostavalle, sillä se sijaitsee luonnonsuojelualueella, jossa nauttit raikkaasta ilmasta ulkona kaupungin kiireestä.

Asunnossa 2 makuuhuonetta, terassi, 3 kylpyhuonetta, suuri ja valoisa olohuone sekä tilava keittiö. Voit kokata vuoristomaisemaa ihaillen ja siirtyä suurelle 30 m2 terassille nauttimaan lounasta auringon alle ihaillen upeita näkymiä. Osa terassista on lasitettu, joten se on käytössä ympäri vuoden.

Asunto myydään osittain kalustettuna ja lopuista kalusteista voidaan neuvotella. Asunnon hintaan sisältyy autotalli (n. 40 m2) kahdelle autolle. Huoneisto on hyvässä kunnossa ja suomalaisen omistama.

Pohjaratkaisu on erittäin toimiva tehden asunnosta valoisan ja avaran. Tässä erillistalossa sinulla ei ole seinänaapureita tai ketään suoraan ylä- tai alapuolellasi, joten asunto on rauhallinen ja hiljainen.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön.

Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 11.06.2021 klo. 14:34

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 3 Kalustus Myydään osittain kalustettuna
Sijainti La Mairena, Ojen, Aurinkorannikko, Espanja Pinta-ala 105m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 215 000 €
Asuinkerros 1 / 1 Rakennusvuosi 2006
Parveke Muu Uima-allas Ei

Lisätietoja

Yhteydet

47km
Fuengirolaan 25km
7km

Sijainti kartalla