Asunnot ja huvilat - Mijas, Calahonda sekä muut

Espanjan Aurinkorannikolla eli Costa del Solilla on toinen toistaan kauniimpia ja viihtyisämpiä alueita ja meillä jokaisella on oma suosikkinsa. Rannikolla asuu noin 20 000 suomalaista, joista noin 4000 asuu Fuengirolassa ja loput ovat levittäyneet muualle rannikon kyliin. Tällä sivulla näet meillä myytävänä olevat asunnot Mijaksessa ja muualla Aurinkorannikolla. Mikäli et löydä asuntoja sinua kiinnostavalta alueelta tai kaupungista, laitathan viestiä niin haemme sinulle sopivia kohteita. 

Lue alta lisää Aurinkorannikon Mijaksesta

Mijas

Mijas jakaantuu kolmeen eri alueeseen: Mijas Puebloon, Mijas Costaan sekä Las Lagunaksen alueeseen.

Mijas Costa on 12 kilometriä pitkä ranta-alue noin 10 kilometriä Fuegirolasta lounaaseen. Mijas Costaan kuuluuvat mm. El Chaparral, La Cala de Mijas, Riviera del Sol sekä Sitio de Calahonda. Näistä suurimmat ja kehittyneimmät asuinalueet ovat Sitio de Calahonda sekä Riviera del Sol, joihin myös on kehittynyt kattavat palvelut. 10 000 asukkaan La Cala de Mijas sen sijaan on Mijas Costan keskus ja erityisesti brittiläisten suosiossa, mutta siitä huolimatta säilyttänyt osan perinteisestä andalusialaisen rannikkokylän olemuksestaan. 

Sitio de Calahondan alue sijaitsee La Cala de Mijaksesta hieman länteen ja Malagaan on noin 50 kilometrin matka. Virallisesti Calahonda kuuluu Mijakseen, mutta se on kasvanut niin suureksi asuinalueeksi, että se voisi olla jo oma kaupunkinsa. Asunnon Calahondasta ostaa yleensä britti tai skandinaavi, jotka ovatkin alueen enemmistö. Asunto Calahondasta yhdistää maaseudun rauhan rantalomaan. Calahondassa on myös paljon viheralueita sekä ostoskeskuksia ravintoloineen ja kauppoineen.

Mijas Pueblo

Yksi Aurinkorannikon upeimmista helmistä, mikä sijaitsee yli 400 metriä merenpinnan yläpuolella. Mijas Pueblo on perinteinen andalusialainen kylä valkoisine taloineen ja kapeine kujineen. Kylän kauneus on houkutellut alueelle ulkomaalaisia asunnon ostajia mutta myös taiteilijoita ja kirjailijoita. Vaikka kylässä on paljon turisteja, se pitää kiinni andalusialaisesta perinteestään. 

asuntoja Mijaksessa

Las Lagunas

Mijaksen Las Lagunas on modernimpi asuinalue ja Mijaksen suurin asutuskeskus joka on kasvanut lähes yhteen Fuengirolan kanssa. Las Lagunaksessa sijaitsee yli 600 paikkainen teatteri Teatro de Las Lagunas.

Sulje

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita