Viehättävä duplex asunto Mijas Costalla!

Riviera del Sol, Mijas Costa, Aurinkorannikko, Espanja

230 000 €
Kohdenumero: 9570129
Rivitalo
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 3

Viehättävä duplex asunto Mijas Costalla!

Mijas Costan Riviera del Solin alueella, aivan golfkentän vieressä sijaitseva asuinalue on otollinen paikka lomakodille, jos rakastat ulkoilua ja rauhallisuutta mutta haluat kuitenkin asua palveluiden lähettyvillä. Alle puolen kilometrin päästä löydät kauppoja sekä ravintoloita ja Fuengirolaan sekä Marbellaan ajaa viidessätoista minuutissa.

Tässä hurmaavassa rivitaloasunnossa on kaksi kerrosta. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee varusteltu keittiö, vessa, kodinhoitohuone ja olohuone, jossa on takka ja suora pääsy kauniille puutarhaterassille. Asunnon etelän suuntainen orientaatio takaa runsaan luonnonvalon ja sopivan lämpötilan asunnossa läpi vuoden. Terassilla on runsaasti tilaa ulkokalusteille, grillille ja aurinkotuoleille.

Toisessa kerroksessa sijaitsee asunnon molemmat makuuhuoneet kylpyhuoneineen. Yläkerrassa on myös oma pieni parveke, josta näkyy merelle.

Yhteisössä on kauniit trooppiset puutarhat palmuineen ja kolme isoa uima-allasta sekä yksi pienempi lapsille. Läheinen ravintola tarjoaa aamupalaa, illallista ja tapaksia. Tämä asunto on täydellinen lomakoti tai sijoituskohde.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 04.02.2020 klo. 14:40

Kohteen tiedot

Tyyppi Rivitalo Hoitokulut Asunnosta maksetaan yhteisömaksua 160e kuukaudessa, veroa 424e vuodessa ja jäteveroa 81e vuodessa.
Makuuhuoneita 2 Kylpyhuoneita 3
Sijainti Riviera del Sol, Mijas Costa, Aurinkorannikko, Espanja Ilmansuunta Etelä
Pinta-ala 104m2 Hinta 230 000 €
Asuinkerros 2 / 2 Rakennusvuosi 1990
Uima-allas Uima-allas    

Lisätietoja

Yhteydet

36km
La Cala de Mijas 950m
1,5km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita