Ihana kolmikerroksinen vuoristotalo Mijaksessa!

Osunillas, Mijas, Aurinkorannikko, Espanja

210 000 €
Kohdenumero: 9910131
Rivitalo
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 2

Ihana kolmikerroksinen vuoristotalo Mijaksessa!

Tämä ihastuttava vuoristotalo sijaitsee upealla paikalla lumoavassa Mijaksen kylässä, tarkemmin Osunillaksen alueella, noin 8km Fuengirolasta ja 1.5 km Mijaksen idyllisestä keskustasta. Mijaksen vehreä vuoristokylä tarjoaa kaikkea mitä toivoa saattaa, tarjolla on viihtyisiä ja trendikkäitä ravintoloita, kivoja putiikkeja, ruokakauppoja, urheilukeskuksia, sekä tietenkin vuoret jotka tarjoavat upeat puitteet niin pyöräilyyn kuin patikointiin. Mijas on yksi Aurinkorannikon vierailluimmista ja tunnetuimmista valkoisista kylistä, Mijasta tulee ihastelemaan turisteja ympäri maailmaa. Kylän tunnelmaan ja viehätysvoimaan pääsee käsiksi kävellen sen kapeita mukulakivikatuja, ympärillä näkee valkoseksi kalkittuja taloja ja kukkien reunustamia katuja. Mijaksessa hengität raikasta vuoristoilmaa, ja olet kuitenkin lyhyen matkan päässä rannasta. Mijaksesta Fuengirolaan kulkee bussi aina 30 min välein. Ihan talon vierestä löytyy monipuolinen urheilukeskus, jossa paljon eri liikuntamahdollisuuksia.

Tämä ihastuttava perhekoti on rakennettu kahteen kerrokseen, mutta lisäksi pohjakerroksen 85m2 autotalli on suunniteltu asuntokäyttöön, ja uusi asukas voikin tehdä siitä toimiston, verstaan, asuintilaa tai mitä ikinä keksiikään. Talon sisäänkäynnissä on pieni aurinkoinen terassi, jossa voi nauttia aamukahvista ja upeista maisemista, taloon astuessasi löydät vasemmalta puolelta wc:een, ja oikealta puolelta olohuoneen ja ruokasalin, jossa takka. Kun etenet käytävää pidemmälle löydät tilavan keittiön sekä oven joka johtaa takapatiolle, jossa voit kestittää vieraita ja grillata. Olohuoneen edestä käytävältä kulkevat myös rappuset yläkertaan, josta löytyy tilava päämakuuhuone ja sen yhteydessä suuri vaatehuone. Käytävän keskiosasta löytyy kylpyhuone ja käytävän päästä kaksi erillistä makuuhuonetta.

Talon pohjakerrokerros, joka on katutasolla, on suuri 85m2 tila, jota on alettu remontoimaan asuntokäyttöön, mutta ei ole vielä tehty loppuun. Tämä antaakin paljon mahdollisuuksia uudelle omistajalle; siitä saa kivan tilavan 85m2 asunnon tai liiketilan tai verstaan....

Soita ja sovi näyttö tai

Kysy lisää!

Päivitetty: 11.06.2018 klo. 14:31

Kohteen tiedot

Tyyppi Rivitalo Makuuhuoneita 3
Kylpyhuoneita 2 Sijainti Osunillas, Mijas, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 186m2 Pysäköintitilat Tallipaikka
Hinta 210 000 € Näkymät Vuoristonäkymät
Asuinkerros 3 / 3 Rakennusvuosi 1
Parveke Muu    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita