Kaksi upeaa villaa lähellä Fuengirolaa!

El Coto, Mijas, Aurinkorannikko, Espanja

395 000 €
Kohdenumero: 9679781
Talo
Makuuhuoneita: 3
Kylpyhuoneita: 3

Kaksi upeaa villaa lähellä Fuengirolaa!

Tässä ainutlaatuinen tilaisuus ostaa kaksi lähes identtistä omakotitaloa! Täydellinen mahdollisuus kahdelle perheelle tai sijoitukseen. Voit vaikka vuokrata toista taloa ja asua itse toisessa. Rauhalliselta alueelta on vain kaksi kilometriä Fuengirolaan ja sen palveluihin. Juna-asemalle on 2,3km matka ja sieltä pääset kätevästi lentokentälle ja Malagan suuntaan. Lähistöltä menee myös bussi Fuengirolaan. Lähin ruokakauppa on vain puolen kilometrin päässä.

Molemmissa taloissa on kolme makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta. Ne ovat kooltaan 170m2. Talot voidaan myydä yhdessä tai erikseen, mutta ne myydään mieluiten yhdessä. Taloissa on jaettu piha. Uima-allas sijaitsee toisen talon edessä ja autolla pihaan pääsee toisen talon pihan kautta. Pihat on kuitenkin mahdollista myös erottaa ja toiseenkin pihaan voi rakentaa uima-altaan.

Yhden talon hinta 395 000e. Yhdessä 790 000e.

Talot ovat tyyliltään hyvin elegantteja, mutta kuitenkin kodikkaita. Tilaa riittää. Keittiöt on remontoitu upean moderneiksi ja ne ovat täysin varustellut. Talot on myös hiljattain maalattu. Olohuoneissa on takat ja upeat katetut terassit jotka suuntaavat etelään.

Taloihin kuuluu myös kaksi autotallia, joihin mahtuu kolme autoa ja lisäksi pihalla on tilaa kolmelle autolle.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 22.11.2019 klo. 19:09

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 3
Kylpyhuoneita 3 Sijainti El Coto, Mijas, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 170m2 Hinta 395 000 €
Asuinkerros 1 / 2 Rakennusvuosi 2003

Lisätietoja

Yhteydet

24km
Fuengirola 3km
2,6km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita