Huvila vaativampaankin makuun Mijas Costalta!

Campo Mijas, Mijas, Aurinkorannikko, Espanja

970 000 €
Kohdenumero: 9559756
Talo
Makuuhuoneita: 5
Kylpyhuoneita: 5

Huvila vaativampaankin makuun Mijas Costalta!

Rauhallisella Campo Mijaksen asuinalueella sijaitseva viiden makuuhuoneen huvila on suurella kulmatontilla ja lähellä palveluja. Suomalaiseen kouluun ajat noin 10 minuutisa ja tarvittavat palvelut ovat noin 700 metrin säteellä.

Andalusialais-tyylinen huvila on erittäin hyvässä kunnossa ja asunnossa on viiden makuuhuoneen lisäksi viisi kylpyhuonetta, jotka kaikki ovat makuuhuoneiden yhteydessä. Kylpyhuoneissa sekä koko alakerrassa lattialämmitys tuomassa luksusta elämään erityisesti talven kylminä aikoina. Makuuhuoneista käynnit omille parvekkeilleen, joista näkymät aina merelle asti.

Olohuoneesta käynti suurten lasiovien kautta asunnon isolle terassille, jossa saat nauttia lounasta auringolta suojassa merta ihaillen.

Alakerrassa olohuoneen lisäksi eteinen, avokeittiö saarekkeella, ruokailuhuone, wc, kodinhoitohuone, toimisto sekä yksi makuuhuone jonka yhteydessä kylpyhuone. Loput makuuhuoneet sijaitsevat talon toisessa kerroksessa.

Tilavalta tontilta saat ihailla upeita näkymiä merelle nauttien auringosta koko päivän pulahtaen välillä omaan uima-altaaseesi. Uima-allas on lämmitetty joten saat nauttia siitä ympäri vuoden. Altaan yhteydessä sinulla on sauna, wc, erillinen suihku sekä grillikatos.

Talon yhteydessä on autotalli kahdelle autolle ja koko talosta on pidetty erittäin hyvää huolta joten se sopii erinomaisesti suuremmallekkin perheelle tai edustusasunnoksi.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 08.07.2019 klo. 11:48

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Hoitokulut Community maksu 69e/kk, roskamaksu 142e/vuosi, IBI 1416e/vuosi
Makuuhuoneita 5 Kylpyhuoneita 5
Sijainti Campo Mijas, Mijas, Aurinkorannikko, Espanja Pinta-ala 350m2
Pysäköintitilat Autotalli Hinta 970 000 €
Rakennusvuosi 1983 Parveke Useita
Uima-allas Oma    

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita