Suuri 4mh huvila El Chaparralin golfkentän vierestä Aurinkorannikolta! Oma uima-allas!

El Chaparral, Mijas, Aurinkorannikko, Espanja

799 000 €
Kohdenumero: 9967730
Talo
Makuuhuoneita: 4
Kylpyhuoneita: 3

Suuri 4mh huvila El Chaparralin golfkentän vierestä Aurinkorannikolta! Oma uima-allas!

Talossa on kaksi erillistä asuntoa, joten voit esimerkiksi vuokrata jomman kumman tai käyttää yläkertaa vierasasuntona. Pohjakerroksessa 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, keittiö, varasto sekä suuri olohuone ruokailutilalla. Samasta kerroksesta käynnit asunnon valtavalle terassille, jossa sinulla on uima-allas ja paljon tilaa viettää aikaa perheen kanssa. Terassit jatkuvat joka puolelle taloa, joten saat aina valita auringon ja varjon välillä.

Ulkopuolelta erillinen käynti yläkerran asuntoon, jossa suuri makuuhuone, kylpyhuone, keittiö sekä olohuone. Olohuoneen suurista ikkunoista voit ihailla auringonnousua meren ylle. Yläkerran molemmilla puolilla on parvekkeet.

Asunto myydään osittain kalustettuna ja talossa autotalli 2 autolle. Vieressäsi on El Chaparralin golfkenttä, uimarannalle noin 500 metriä ja kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 19.03.2019 klo. 15:49

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 4
Kylpyhuoneita 3 Sijainti El Chaparral, Mijas, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 150m2 Hinta 799 000 €
Rakennusvuosi 1980 Parveke Kyllä
Uima-allas Oma    

Lisätietoja

Yhteydet

500m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita