Ihastuttava 2 makuuhuoneen pohjakerroksen asunto Calahondan rannan vierestä!

Calahonda, Mijas, Aurinkorannikko, Espanja

240 000 €
Kohdenumero: 9530147
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 2

Ihastuttava 2 makuuhuoneen pohjakerroksen asunto Calahondan rannan vierestä!

Asunto sijaitsee Calahondasa Fuengirolan ja Marbellan välissä. Huoneiston edessä on patio ja takana tilava terassi josta käynti suoraan uima-allasalueelle. Asunnossa on 2 makuuhuoneen lisäksi 2 kylpyhuonetta, keittiö sekä valoisa olohuone josta käynti terassille. Uima-allas on heti terassin edessä joten tuntuu kuin sinulla olisi oma allas. Taloyhtiössä on parkkialue aidatulla alueella jonne saat autosi kätevästi parkkiin.

Kalusteet sisältyvät hintaan ja asunto on täysin muuttovalmis, joten voit laittaa sen vaikka heti vuokralle tai muuttaa uuteen Espanjan kotiisi.

Calahondan hiekkarannat ovat alle 200 metrin päässä asuinalueen aidan takana, joten rannalle pääset aina kun haluat. Rantaa pitkin kulkee kävelyreitti, jota pitkin on mukava lähteä iltaisin kävelemään ja istumaan iltaa vaikkapa viereiseen ravintolaan. Alle 500 metrin päässä on kaikki tarvittavat palvelut kuten kuntosali, supermarket, ravintoloita, apteekki sekä pankki. Fuengirolaan tai Marbellan keskustaan ajaa 10-15 minuutissa ja A-7 tie on lähellä, joten sinun ei tarvitse ajaa ruuhkaisisissa keskustoissa esimerkiksi lentokentältä tullessasi. Pääset myös helposti bussilla asunnon lähelle.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 09.12.2018 klo. 15:28

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Community maksu n.400e/3kk, IBI n.800e/vuosi
Makuuhuoneita 2 Kylpyhuoneita 2
Kalustus Sisältyy hintaan Sijainti Calahonda, Mijas, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 100m2 Pysäköintitilat Taloyhtiön parkkialue
Hinta 240 000 € Näkymät uima-allasnäkymä
Asuinkerros 1 / 5 Rakennusvuosi 1983
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

alle 200m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita