Monien mahdollisuuksien asunto Marbellassa!

Marbella, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja

165 000 €
Kohdenumero: 9942423
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 1

Monien mahdollisuuksien asunto Marbellassa!

Asunto sijaitsee upealla paikalla Marbellassa pienen mäen rinteessä; tilavalta parvekkeelta on mahtavat ja esteettömät näkymät merelle, Afrikkaan ja aina Gibraltarille asti. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja rauhallinen. Pienellä päivityksellä saat tästä upean oman kodin tyylikkäästä Marbellasta.

Palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Lähin ravintola noin 100m päässä, supermarket 350m, sairaala 400m ja suureen La Canada kauppakeskukseen 400m. Uimarannat, Marbellan keskusta, sen palvelut ja vanha kaupunki löytyvät kaikki 5 minuutin ajomatkan päästä. Marbellan linja-autoasema on muutaman sadan metrin päässä, josta pääset helposti lentokentälle ja joka puolelle manner-Espanjaan.

Läpitalon asunto sijaitsee talon etelä-länsi kulmassa. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, keittiökomero sekä olohuone, jonka kaikki ikkunat ovat merelle päin. Keskeltä olohuonetta käynti asunnon pitkälle ja tilavalle terassille, jossa nautit auringosta lähes koko päivän.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 19.04.2018 klo. 15:15

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2
Kylpyhuoneita 1 Sijainti Marbella, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja
Ilmansuunta Etelä, Länsi, Lounas Pinta-ala 75m2
Hinta 165 000 € Asuinkerros 3 / 4
Rakennusvuosi 1970 Hissi Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

5,om

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita