Asuntoja Marbellasta ja Esteponasta

Malagasta noin 60 kilometriä lounaaseen sijoittuva 130 000 asukkaan Marbella tunnetaan perinteisesti luksuslomakohteena ja kansainvälisestä ilmapiiristään. Suosio ei ole yllätys sillä kaupunki hurmaa puistoillaan, laadukkailla ravintoloillaan, lähes 30km pituisella hiekkarannallaan sekä upealla Puerto Banuksen satamallaan. Marbellan alueelta löytyy myös kymmeniä golfkenttiä mikä tuo alueelle paljon pelaajia ympäri vuoden. 

Marbellan suurin asuinalue on Nueva Andalucía, jossa rakennukset ovat uudehkoja mutta tehty perinteiseen andalusialaiseen tyyliin. Asunto Marbellasta hankintaan usein nimenomaan Nueva Andaluciasta sillä palvelut ovat erinomaiset, se on lyhyen ajomatkan päässä Puerto Banuksesta ja golfkentistä (kutsutaan myös golflaaksoksi) sekä kulkuyhteydet ovat hyvät. 

Noin 60 000 asukkaan Estepona sen sijaan sijaitsee aivan Costa del Solin länsipäädyssä noin 80 kilometrin päässä Malagasta. Kaupunkia hallitsee sen yli 20 kilometrin pituinen rantaviiva kuten myös sen pohjoispuolella sijaitseva Sierra Bermeja -vuoristo joka nousee yli 1400 metriin. Esteponassa on viehättävä vanha kaupunki ja paljon nähtävää kulttuurista kiinnostuneille. Vaikka alueella käykin paljon turisteja ja sieltä löytyy kaikki turistien kaipaamat palvelut, Esteponassa näet myös perinteistä espanjalaistunnelmaa kapeilla mukulakivikaduilla, syöt perinteistä espanjalaista ruokaa ja vierailet erikoisissa putiikeissa. Esteponan kaupungin alueella sijaitsee myös Selwo Aventuran safaripuisto, missä voit nähdä jopa 2000 eri eläinlajia. 

Uusia kohteita

Lataa lisää kohteita