Velaton hinta
875 000 €
Kohdenumero
21498458

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 2

Kylpyhuoneita: 2

Malaga Centro, Malaga, Malaga, Espanja

Moderneja luksusasuntoja Malagassa meren äärellä!

Kolmen näyttävästi korkean talon rakennusprojekti etenee hyvää vauhtia. Tarjolla on nyt 73 asuntoa, kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen asunnoista aina neljän makuuhuoneen asuntoihin. Pohjaratkaisut ovat avaria ja tilavalta etelän suuntaiselta terassilta voi ihailla merinäköalaa. Asunnon hintaan sisältyy kaksi autopaikkaa ja varastotila.

Yhteisillä alueilla voit nauttia luksustason uima-altaista sisällä ja ulkona sekä spa-osastosta. Käytössä on hyvin varusteltu kuntosali ja yhteistyöskentelytila. Rakennuksessa on Gastropub-tyyppinen ravintola. Lähistöllä on useita rantakadun ravintoloita ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

Sijainti on loistava. Malagan keskustaan on 4 kilometriä. Lentokentälle on 6 kilometriä. Rannalle on vain 100 metrin matka.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus! Soita tai laita meille viesti, niin kerromme lisää.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
2
Kylpyhuoneita
2
Sijainti
Malaga Centro, Malaga, Malaga, Espanja
Pinta-ala
128,5m2
Hinta
875 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2023
Uima-allas
Uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

6 km

Keskustaan

4 km

Rannalle

100 m

Päivitetty: 21.04.2023 klo. 17:00

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä