Velaton hinta
343 000 €
Kohdenumero
20940082

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 2

Kylpyhuoneita: 2

Benalmadena, Malaga, Benalmadena, Espanja

Moderneja asuntoja upeilla merinäköaloilla, Benalmadena, Aurinkorannikko!

Benalmadenan rinteille rakentuu uusi moderni asuinalue Aurinkorannikolla. Saatavilla on kahden tai kolmen makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen asuntoja, jotka on suunniteltu pohjaratkaisultaan avariksi. Isot ikkunapinnat sallivat valon tulvia sisään koko päivän, ilmansuunta on etelään tai länteen. Hyvin varusteltu keittiö yhdistyy ruokailutilaan ja olohuoneeseen, josta tila jatkuu saumattomasti terassille. Kaikista asunnoista avautuvat huikeat näköalat meren ja rannikon suuntaan, lasikaiteiden ansiosta terassin näkymät aivan kuin sulautuvat merimaisemaan.

Yhteisillä alueilla voit rentoutua uima-altaalla, puutarhassa ja kuntosalilla. Ulottavillasi on monipuoliset harrastusmahdollisuudet, kuten golfkentät, vuoristo patikointireitteineen ja Benalmadenan hieno satama-alue. Läheisen valkoisen kylän Arroy de la Mielin kaduilla voit aistia perinteistä espanjalaista tunnelmaa.

Monipuoliset palvelut, kaupat ja ravintolat ovat lähellä. Keskustaan on 2 kilometriä ja Välimeren rantaan 4 kilometriä. Lentokentälle on matkaa 13 kilometriä ja nopea yhteys moottoritietä pitkin.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Soita tai laita meille viesti, kerromme mielellämme lisää.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
2
Kylpyhuoneita
2
Sijainti
Benalmadena, Malaga, Benalmadena, Espanja
Pinta-ala
111m2
Hinta
343 000 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2025
Uima-allas
Uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

13 km

Keskustaan

2 km

Rannalle

4 km

Päivitetty: 24.04.2023 klo. 17:30

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä