Velaton hinta
273 900 €
Kohdenumero
21982134

Kerrostalohuoneisto

Makuuhuoneita: 2

Kylpyhuoneita: 2

Fuengirola, Malaga, Fuengirola, Espanja

Modernia asumista loistosijainnilla – Los Pacos, Fuengirola

Fuengirolan Los Pacosin alarinteille viihtyisään ympäristöön rakentuu moderneja kahden ja kolmen makuuhuoneen asuntoja. Asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu avoimen avariksi. Hyvin varusteltu keittiö yhdistyy ruokailutilaan ja olohuoneeseen, josta tila jatkuu saumattomasti terassille. Merinäkymäkin pilkahtaa etelän suunnasta. Asunnot on rakennettu korkealuokkaisista materiaaleista uusinta rakennustekniikkaa hyödyntäen. Asunnoissa on ilmastointi. Parkkihallista on mahdollista ostaa autopaikka.

Talon yhteisillä alueilla voit viihtyä puutarhassa ja uima-altaalla. Kaikki mahdolliset palvelut, monet myös suomenkielellä, ovat lähellä Los Pacosin ja viereisen Los Bolichesin alueilla. Aurinkorannikon suomalainen koulu on vain 400 metrin päässä.

Välimeren rantaan ja rantabulevardille on 700 metriä. Fuengirolan keskustaan ja satama-alueelle on 2,5 kilometriä. Lentokentälle on matkaa 22 kilometriä ja nopea yhteys moottoritietä pitkin. Julkisetkin liikenneyhteydet ovat hyvät joka suuntaan.

Huom. kohteen hinta on aina alkaen hinta. Pyydä meiltä tämän uudiskohteen saatavuus!

Soita tai laita meille viesti, kerromme mielellämme lisää.

Olemme Espanjassa ja Suomessa laillistettu täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Toimistomme sijaitsevat Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Los Bolichesissa ja Marbellassa. Torreviejassa, Costa Blancalla on myös toimipiste. Olemme kumppanisi kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä Sinun unelmiesi lomakoti auringossa.

Kohteen tiedot

Tyyppi
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita
2
Kylpyhuoneita
2
Sijainti
Fuengirola, Malaga, Fuengirola, Espanja
Pinta-ala
75m2
Hinta
273 900 €
Asuinkerros
0
Rakennusvuosi
2024
Uima-allas
Uima-allas

Lisätietoja

Yhteydet

Lentokentälle

22 km

Keskustaan

2,5 km

Rannalle

600 metriä

Päivitetty: 24.04.2023 klo. 17:30

Löydä unelmiesi loma-asunto tästä