Huikea luksushuvila merinäköalalla Marbellan ja Esteponan välistä!

La Alqueria, Benahavis, Aurinkorannikko, Espanja

2 550 000 €
Kohdenumero: 9553388
Talo
Makuuhuoneita: 5
Kylpyhuoneita: 5

Huikea luksushuvila merinäköalalla Marbellan ja Esteponan välistä!

La Alqueria on yksi Marbellan hienoimmista alueista. Turvallisella, ympäri vuorokauden ajan vartioidulla asuinalueella on 14 huvilaa. Tässä huvilassa on valtaisa 1265 neliömetrin tontti, joka takaa oman rauhan ja yksityisyyden. Golfharrastajalle tämä paikka on kuin toteen käynyt unelma, sillä alue on ympäröity useilla mahtavilla golfviheriöillä.

Huvilasta on vaikuttavat näkymät merelle. Huippumoderni, elegantti ja tyylikäs talo on vaativaankin makuun sopiva, sillä avoimet tilat mahdollistavat muokkaamisen juuri omiin tarpeisiin sopivaksi. Talo jakaantuu kolmeen kerrokseen, yksi maan tasalla, toinen maanalainen kerros sekä yläkerta kahdella kattoterassilla.

Sisäänkäynnistä avautuu suuri olohuone avokeittiöllä ja kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa omat kylpyhuoneensa. Olohuoneen ja keittiön välissä tilanjakajana ja katseenvangitsijana toimii upea moderni takka lasisilla seinillä. Täydellisesti varustellussa keittiössä on runsaasti kaappitilaa ja saareke. Keittiön vieressä kodinhoitohuone. Lähes koko keittiön ja olohuoneen seinän pituudella jatkuvat lasiset ovet johtavat pihalle, jossa sijaitsee suunnaton lähes 60 neliömetrin kokoinen uima-allas.

Alemmassa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta kylpyhuoneineen sekä valtava, 100m2 avara tila, jonne voi rakentaa vaikkapa kotikuntosalin, saunan, elokuvateatterin tai musiikkistudion. Mahdollisuuksia on loputtomasti!

Ylimmässä kerroksessa sijaitsee majesteettinen päämakuuhuone omalla kylpyhuoneellaan, jossa on kaunis kylpyamme. Lisäksi päämakuuhuoneessa on avoin pukeutumistila, jossa on paljon säilytystilaa. Yläkerrasta pääsee myös talon kahdelle kattoterassille, toinen niistä sopii hyvin rentoutumiseen kun taas suurempi terassi sopii loistavasti juhlien pitoon, grillaamiseen ja muuhun seurusteluun.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 19.08.2019 klo. 09:19

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Hoitokulut Yhteisömaksu 270e kuukaudessa, veroa 900e vuodessa ja jätevero 100e vuodessa.
Makuuhuoneita 5 Kylpyhuoneita 5
Sijainti La Alqueria, Benahavis, Aurinkorannikko, Espanja Pinta-ala 711,64m2
Pysäköintitilat Kolme autopaikkaa Hinta 2 550 000 €
Rakennusvuosi 2016 Parveke Kyllä
Uima-allas Oma    

Lisätietoja

Yhteydet

Gibraltarin lentokenttä 64km
5 km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita