Uutta Fuengirolassa! Uudiskohde jossa tasokkaat palvelut ja merinäkymät!

Castillo, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja

439 000 €
Kohdenumero: 9939317
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2, 3
Kylpyhuoneita: 1, 2

Uutta Fuengirolassa! Uudiskohde jossa tasokkaat palvelut ja merinäkymät!

Tällä hetkellä kaikki asunnot ovat myytyjä tai varattuja! Huomaathan, että samalla tontilla olevan projekti Playamarin asukkaat saavat käyttää kaikkia The Viewn palveluja.

Nyt myynnissä 1. ja 2. rakennusvaihe tästä Fuengirolan ja Mijasin rajalle valmistuvasta uudiskohteesta - 1. rakennusvaihe lähes varattu loppuun. Yhteensä tähän yhteisöön valmistuu 61 asuntoa joissa on 1-3 makuuhuonetta. Parasta tässä kohteessa on sen tarjoamat merinäkymät, yhteisön kattavat palvelut sekä valoisat ja modernit huoneistot. Viihtyisyyttä lisäävät tilavat huoneet, tasokkaat materiaalit sekä isot parvekkeet.

Enää yksi asunto jäljellä!

Toisen kerroksen 3mh, 106m2 asunto 439 000e

Asukkailla käytettävissä erinomaiset palvelut kuten lämmitetty sisäallas, auringonottoalue, infinity-uima-allas, lasten allas, kuntosali, sauna, allasbaari, lasten leikkialue ja golf-simulaattori.

Loistava sijainti lähellä Fuengirolan Sohailin linnaa. Myramarin ostoskeskukseen matkaa noin kilometri ja rannalle 10 minuutin kävelymatka.

Saatavilla on asuntoja 1-3 makuuhuoneella viidestä eri kerroksesta etelän ja idän ilmansuuntiin sekä katetuilla ja kattamattomilla parvekkeilla. Asuntojen hintaan kuuluvat mm. kalustetut keittiöt, 1-2 autopaikkaa hallissa, varasto, lämpöpumppujärjestelmä (ilmastointi/lämmitys), lattialämmitys kylpyhuoneissa ja vaatekaapit makuuhuoneissa. Osassa asunnoissa poreammeet parvekkeella.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola. Palvelemme sinua myös Helsingissä osoitteessa Hitsaajankatu 6. Tervetuloa!

Päivitetty: 19.09.2019 klo. 11:26

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 2, 3
Kylpyhuoneita 1, 2 Kalustus Kalustettu keittiö
Sijainti Castillo, Fuengirola, Aurinkorannikko, Espanja Pinta-ala 82m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 439 000 €
Näkymät Meri Asuinkerros 1 / 5
Rakennusvuosi 2020 Parveke Ulostyönnetty
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

30km
2km
850m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita