Uusia luksushuviloita Marbellan Cabopinosta! Enää yksi jäljellä!

Cabopino, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja

1 053 000 €
Kohdenumero: 9886629
Talo
Makuuhuoneita: 4
Kylpyhuoneita: 5

Uusia luksushuviloita Marbellan Cabopinosta! Enää yksi jäljellä!

Lokakuussa 2020 valmistuva asuinalue sijaitsee Cabopinossa, aivan Cabopino Golfradan lähelle. Alueella on useita muitakin golfratoja ja erinomainen tarjonta erilaisia aktiviteetteja. Marbellan keskustaan ja La Canadan ostoskeskukseen ajaa vartissa ja Puerto Banuksen satama-alueelle 20 minuutissa.

Marbellasta itään sijaitseva Cabopinon alue on tunnettu kauniista maisemistaan ja havumetsistään. Voit myös nauttia Espanjan parhaimmista rannoista ja sen kultaisista hiekkadyyneistä, erityisen puhtaasta vedestä ja hienoista rantaravintoloista.

Tässä upeassa huvilassa voit nauttia upeista merinäkymistä joka kerroksessa, jopa vaatehuoneessa! Huvilan 286m2 on jaettu 3 kerrokseen sekä kellarikerrokseen, jossa sijaitsevat kahden auton autotalli, oma kuntosali, wc ja kodinhoitohuone.

 

Talossa on portaiden lisäksi myös yksityinen hissi, jolla pääset autotallista suoraan jokaiseen kerrokseen!

Pohjakerrokseen pääsee myös ulkoa ja heti sisäänkäynnin vieressä sijaitsee huone, jota voi käyttää vaikkapa kotitoimistona tai harrastetilana.

Upean olohuoneeseen pääse runsaasti luonnonvaloa. Olohuone, ruokailutila ja huippumoderni keittiö ovat yhtenäistä, avaraa tilaa. Huonekorkeus on jopa 7m ja se antaa tilalle juhlavan vaikutelman. Olohuoneesta on pääsy viihtyisälle terassille.

Toisessa kerroksessa sijaitsevat asunnon kolme makuuhuonetta, joissa jokaisessa on omat kylpyhuoneensa. Päämakuuhuoneessa on lisäksi iso walk-in vaatehuone ja oma parvekkeensa.

Ylimmässä kerroksessa sijaitsee asunnon upea kattoterassi, jossa on myös yksityinen uima-allas. Altaalla on kokoa 2,70m x 4,15m.

Taloyhtiö tarjoaa asukkaille myös kauniit puutarha-alueet ja ison uima-altaan.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 26.02.2020 klo. 03:16

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 4
Kylpyhuoneita 5 Sijainti Cabopino, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 286m2 Hinta 1 053 000 €
Asuinkerros 1 / 4 Rakennusvuosi 2020
Uima-allas Oma, taloyhtiössä uima-allas    

Lisätietoja

Yhteydet

Malagan lentokenttä 40km
Fuengirola 18km
1,5km

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita