Uusi 5 makuuhuoneen huvila Marbellan Bel-Airista!

Bel-Air, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja

1 200 000 €
Kohdenumero: 9739729
Talo
Makuuhuoneita: 5
Kylpyhuoneita: 5

Uusi 5 makuuhuoneen huvila Marbellan Bel-Airista!

Bel-Airin kylään Marbellan ja Esteponan väliin valmistuu tasokas luksushuvila, jonka moderni tyyli ja toimiva pohjaratkaisu takaavat asunnon valoisuuden ja asukkaiden viihtyvyyden. Huvilassa on kaksi asuinkerrosta, autotalli sekä suuri kellarikerros. Pihassa sinulla on puutarha, paljon terassitilaa sekä oma uima-allas.

Kellarikerroksessa 1 makuuhuone, kylpyhuone, oleskelutila, kodinhoitohuone, toimisto sekä kuntosali. Ensimmäisessä kerroksessa suuri ja valoisa olohuone, yksi makuuhuone, kylpyhuone ruokailutila sekä tilava avokeittiö. Loput kolme makuuhuonetta ovat ylimmässä kerroksessa. Makuuhuoneiden yhteydessä kylpyhuoneet ja kahdessa makuuhuoneessa tilavat vaatehuoneet sekä omat parvekkeet.

Talo on 1116m2 tontilla ja terassitilaa on yhteensä 288m2. Kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja muutamassa minuutissa ajat Esteponaan, Marbellaan tai Puerto Banukseen. Lähialueella on lukuisia golfkenttiä ja muita harrastusmahdollisuuksia, joten tekemistä riittää jokaiselle päivästä toiseen.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola

Päivitetty: 24.01.2020 klo. 14:40

Kohteen tiedot

Tyyppi Talo Makuuhuoneita 5
Kylpyhuoneita 5 Sijainti Bel-Air, Marbella, Aurinkorannikko, Espanja
Pinta-ala 328m2 Pysäköintitilat Autotalli
Hinta 1 200 000 € Rakennusvuosi 2019
Parveke Kyllä Uima-allas Oma

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita