Uudet luksusasunnot, joissa oma infinity-allas Torrequebradasta, Aurinkorannikolta!

Torrequebrada, Benalmádena, Aurinkorannikko, Espanja

895 000 €
Kohdenumero: 9951679
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 3, 4
Kylpyhuoneita: 2, 3

Uudet luksusasunnot, joissa oma infinity-allas Torrequebradasta, Aurinkorannikolta!

Juuri myyntiin tulleet modernit, skandinaaviseen makuun rakennettavat luksusasunnot saatavilla; kohde on suosittu, sillä jo puolet asunnoista on myyty. Vain 90 metriä rannasta upealla esteettömällä 180 asteen panoraamisella merinäköalalla! Asunnoissa on suuret ikkunat, jotka luovat valoisan ja avaran tunnelman. Voit nauttia upeasta merinäkymästä myös sisätiloissa. Kaikkien asuntojen parvekkeilta löytyy oma infinity allas, jonka ansiosta tuntuu kuin asuisit huvilassa, silti yhtä huolettomasti kuin kerrostalossa.

Asunnot rakennetaan ensiluokkaisesti ääni- ja lämpöeristyksineen sekä lattialämmityksineen. Asuntoihin kuuluu kaksi autohallipaikkaa ja varasto, jossa viinikellari. Autohallista pääset kätevästi hissillä uuteen kotiisi.

Kävelyetäisyydeltä löydät kaikki palvelut, kuten supermarketit, ravintoloita, baareja, golfkentän, sairaalan, kansainvälisiä kouluja, kuntosalin ja muita urheilumahdollisuuksia.

Pohjakerroksen asunnossa hintaan 895 000 euroa, on 3 makuuhuonetta, työhuone, suuri ja avara olohuone avokeittiöllä, 2 kylpyhuonetta, infinity allas sekä suuri 130 m2 terassi.

Kaksikerroksiset kattohuoneistot alkaen 1 150 000 euroa. Alemmassa kerroksessa kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, suuri avoin ja valoisa olohuone avokeittiöllä sekä 120m2 terassi. Yläkerrassa suuri kolmas makuuhuone, jossa oma kylpyhuone sekä käynnit asunnon kahdelle muulle parvekkeelle ja infinity altaalle. Toisella parvekkeella integroitu keittiövarustus.

Kysy lisää!

Päivitetty: 16.03.2018 klo. 14:15

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Makuuhuoneita 3, 4
Kylpyhuoneita 2, 3 Sijainti Torrequebrada, Benalmádena, Aurinkorannikko, Espanja
Ilmansuunta Pohjoinen, Itä, Etelä, Koillinen, Kaakko Pinta-ala 131m2
Pysäköintitilat Tallipaikka Hinta 895 000 €
Näkymät 180 asteen panoraama merinäkymä. Asuinkerros 1 / 3
Rakennusvuosi 2019 Parveke Muu
Uima-allas Uima-allas Hissi Taloyhtiössä on hissi

Lisätietoja

Yhteydet

n.18km
90m

Sijainti kartalla

Samanlaisia kohteita